Снощи станахме свидетели на зрелищни мачове и доста голове в

...
Снощи станахме свидетели на зрелищни мачове и доста голове в
Коментари Харесай

Нова порция елитен футбол от Шампионската лига - всички погледи са насочени към Торино

Снощи станахме очевидци на зрелищни мачове и много голове в Шампионската лига, а през днешния ден следва да се изиграят още 8 мача от 4-ия кръг в груповата фаза. Безспорно, с максимален интерес се чака дуелът сред Ювентус и Манчестър Юнайтед. Италианският гранд завоюва преди две седмици на " Олд Трафорд " и в случай че през днешния ден още веднъж излезе краен победител, ще е сигурен осминафиналист. За " алените дяволи " е наложително да завлечен нещо от Торино, в противоположен случай съществено ще компрометират възможностите си да продължат напред. В другия мач от групата Валенсия приема Йънг Бойс след серия от разочароващи мачове в Примера дивисион. " Прилепите " още нямат победа и в Шампионската лига, само че записаха две равенства на непознат терен, а през днешния ден ще имат късмет да създадат огромна крачка към второто място.

В група " Е " Байерн (Мюнхен) има привидно лесна задача против АЕК, само че баварците са надалеч от най-хубавата си форма, а и в Атина бяха съществено измъчени от гръцкия отбор. Предвид идното през уикенда дерби с Борусия (Дортмунд), може да се чака, че Нико Ковач ще даде късмет на част от запасите. В другата среща Бенфика посреща Аякс. В първия мач посред им холандците се постановиха с гол в добавеното време и оглавяват класирането, дружно с Байерн. За Бенфика само успеха ще резервира действителни шансове за класиране на осминафиналите.  В група " F " е много забавно. Манчестър Сити стартира с изненадваща загуба от Лион, само че по-късно записа две победи и през днешния ден ще търси нов триумф против Шахтьор (Донецк), с който да се утвърди на първото място. Преди две седмици " жителите " демонстрираха класа в Украйна и завоюваха с безапелационното 3:0. Лион се оправя повече от добре и има 5 точки след първите три мача, а в случай че добави още 3 от семейството си на Хофенхайм, с единия кръг ще е в идната фаза.

Европейският клубен първенец Реал Мадрид се показва нерешително от началото на сезона, в това число в Шампионската лига. " Лос бланкос " гостуват на Виктория (Пилзен), откакто в първия мач против чехите се постановиха с минималното 2:1. Реал е задължен да завоюва, с цел да не изпусне обстановката в групата от надзор, а и с цел да си възвърне позагубената убеденост. ЦСКА (Москва) приема в другия мач водача Рома. " Армейците " изненадаха всички с успеха над Реал и са в борбата за класиране на осминафиналите. " Вълците " пък са водачи в класирането с 6 точки и триумф в Москва може да им подсигурява на 90% присъединяване в директните елиминации.
Шампионска лига, групова фаза - 4-и кръг:

Група " Е ":

Байерн (Мюнхен) - АЕК

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Бенфика - Аякс

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Група " F ":

Манчестър Сити - Шахтьор (Донецк)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Лион - Хофенхайм

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Група " G ":

ЦСКА (Москва) - Рома

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Виктория (Пилзен) - Реал Мадрид

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Група " H ":

Ювентус - Манчестър Юнайтед

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Валенсия - Йънг Бойс

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Шампионска Лига 4 кръг, сряда 7 ноември  Ювентус 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР