Снощи обичаният д-р Антон Лалов стана причина улиците в Смолян

...
Снощи обичаният д-р Антон Лалов стана причина улиците в Смолян
Коментари Харесай

Акушер-гинеколог изпразни улиците на Смолян. Какво направи, д-р Лалов?

Снощи обичаният доктор Антон Лалов стана причина улиците в Смолян да останат пусти. Масово хората застинаха пред тв приемниците, с цел да гледат присъединяване му в " Стани богат ".

Така Сийка Кюлханова разказа атмосферата в родопското градче, по време на присъединяване на небеизвестния акушер-гинеколог д-р Лалов, изродил повече от 4000 бебета за своята над 30-годишна процедура.

Д-р Лалов накара смолянчани да се гордеят за следващ път с него. Той съумя да отвори въпрос за 20 хиляди лв., което не се среща изключително постоянно в ефира.

Под поста на дамата заваляха възторженостти и хвалби към доктора, който с изключение на златни ръце се оказа, че има и златен разум. Припомняме, лекарят стана прочут със пристрастеността си да строи макети на къщи, учебни заведения, църкви и различни знакови здания, направени съвсем като същинските. Що се отнася до специалността му, евентуално няма жена в цялата област, която да не е чувала за доктора - на толкова родилки е оказал помощ да гушнат бебетата си.

Има за какво Смолян да се гордее с доктора си...

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР