Снимка: Про Нюз ДобричСтрахоген жест направиха родителите на загиналия при

...
Снимка: Про Нюз ДобричСтрахоген жест направиха родителите на загиналия при
Коментари Харесай

Родителите на загиналия в катастрофа 3-годишен Крис дадоха дарения на други нуждаещи се

Снимка: Про Нюз Добрич

Страхоген жест направиха родителите на починалия при жестоката злополука на Гергьовден в Добрич 3-годишен Крис - Красимира Атанасова и Мариян Петров. Те подаряват набраните средства за ранените от фамилията на други нуждаещи се хора. Това заяви в обществената мрежа Станислава Петрова, която е в инвалидна количка след претърпян пътен случай. Тя е една от подкрепените, прецизира pronewsdobrich.bg.

Станислава напомня, че след злополуката бе проведена акция за набиране на средства за лекуването на потърпевшите членове на фамилията.

Сега Красимира и Мариян, макар тъгата си по изгубеното дете, са решили да дарят неизразходваните средства на други хора в потребност. Те посетили Станислава персонално и й дали парите, събрани в една от дарителските кутии. По дарителската й сметка към този момент са импортирани 331 лв..

„ Респект! Не ми стигат думите да изкажа благодарността и възхищението си към тези хора, мога единствено да кажа голямо Благодаря! Бъдете здрави и благословени! Вие сте хора за образец с огромни сърца! ”.

Припомняме, че при  ужасяващия случай на 6 май водач мина на червен светофар на кръстовището на улица “Христо Ботев ” и бул. “Русия ” в Добрич и опустоши автомобила, в който е пътувало фамилията на Крис.

След зверския удар детето бе попаднало под колата и се наложи тя да бъде вдигната, с цел да бъде извадено телцето му. След дни в кома и две черепно-мозъчни интервенции детето умря. При тежкия удар пострадаха и майката на детето и сестричката му Виктория. Момичето бе със счупена ключица, а Красимира – с фрактури на таз и подбердица, която бе оперирана.

Станислава пък пострада при тежка злополука на 11 декември 2019 година. Тогава джип блъска лекия автомобил „ Опел ”, ръководен от младата жена, по пътя Балчик-Добрич, в региона на село Приморци. След удара леката кола се удря в дърво, а детето на шофьорката – на година и осем месеца, е намерено отвън автомобила откакто майка му съумява да го изкара от него.

Двамата са откарани в болничното заведение в Добрич, момченцето е освободено след обзор без пострадвания, а Станислава е настанена в МБАЛ с голям брой пострадвания, счупени ребра, контузия на белия дроб и гръбначна контузия.

По-късно е преместена в лечебно заведение във Варна, където са й направени интервенции. В момента тя е обездвижена от кръста надолу и организира усилена рехабилитация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР