Снимка БулфотоРазпределението на ваксините от самото начало е по дялове,

...
Снимка БулфотоРазпределението на ваксините от самото начало е по дялове,
Коментари Харесай

ЕК: Епидемичната обстановка в някои страни от ЕС е особено тревожна

Снимка Булфото

" Разпределението на имунизациите през цялото време е по дялове ", прецизираха от Европейска комисия. 

" Държавите са в правото си да спрат като защитна мярка приложението на имунизацията на " АстраЗенека ",  до момента в който бъде оповестено мнението.

Призоваваме страните от Европейски Съюз да употребяват всички дози ваксини против коронавирус, с които разполагат. Това съобщи през днешния ден еврокомисарят по опазването на здравето Стела Кириакидис след съвещание на Съвета на Европейски Съюз.

Тя добави, че страните са в правото си да спрат като защитна мярка приложението на имунизацията на " АстраЗенека ", до момента в който бъде оповестено мнението на Европейската организация по медикаментите. С сигурността не може да се вършат взаимни отстъпки, уточни по този мотив еврокомисарят.

Разпределението на имунизациите през цялото време е по дялове, съгласно броя на популацията, в случай че страни се откажат от количества, които им се поставят, разясни Кириакидис.

Тя добави, че епидемиологичната конюнктура в някои страни от Европейски Съюз е изключително тревожна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР