Смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев.Денди не е в резултат

...
Смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев.Денди не е в резултат
Коментари Харесай

Любомир Милчев-Денди не е бил убит, прокуратурата прекрати разследването

Смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев.Денди не е вследствие на ликвидиране, заради което следствието е прекъснато, обявиха от държавното обвиняване, съобщи Dir.bg.

След извършено обективно, всестранно и цялостно следствие по случая Софийска градска прокуратура е прекратила наказателното произвеждане по делото, оповестяват оттова.

Според прокуратурата не е налице осъществено закононарушение по отношение на живота и здравето на Денди, а телесното увреждане, довело до съдбовния излаз, не е резултат от отговорно държание на друго лице.

Смъртта наМилчев настъпи в хода на следствието на 27.03.2022 година, което наложи провеждането на в допълнение съдебно-медицинско проучване. Установено е, че смърттаму е резултат на тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата, която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза.

Относно механизма на причиняване на телесното увреждане движимостите лица и по двете експертизи са безапелационни, чето се дължи на рухване обратно от личен растеж и следващ контакт на тилната част на главата с корав съседен терен.

Липсват други пострадвания, които да са подбудени от друг механизъм, не се откриват следи от битка или пострадвания от вида " защитни ", показват от обвиняването.

В хода на следствието бяха извършени всички обективно вероятни и нужни дейности по събиране и инспекция на доказателства и бяха подложени на разбор всички версии. Доказателства за съзнателно умъртвяване на Любомир Милчев, за причиняване на гибелта му по несъобразителност или за друго закононарушение против личността и здравето му не бяха събрани, заради което наказателното произвеждане беше прекъснато, прибавят от прокуратурата.

Денди беше настанен в извънредно тежко положение в лечебното заведение на 18 февруари, откакто бе открит в безпомощно положение в жилището му на улица " Св. Иван Рилски " в София.

От Софийската градска прокуратура оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за осъществен опит за съзнателно ликвидиране.

58-годишният Любомир Милчев бе с голям брой фрактури на черепа, отоци и хематоми, като съгласно лекарите е " обичай брутално в главата ". Той не е идвал в схващане.

Още през цялото време медиците не даваха огромни очаквания за сполучлив излаз, само че направиха всичко по силите си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР