Служителите на спешните служби в Тринидад и Тобаго се надпреварват

...
Служителите на спешните служби в Тринидад и Тобаго се надпреварват
Коментари Харесай

Мистериозен кораб се преобърна в Тринидад и Тобаго, предизвиквайки огромен петролен разлив и национална извънредна ситуация

Служителите на незабавните служби в Тринидад и Тобаго се надпреварват да почистят голям петролен разлив, откакто тайнствен транспортен съд заседна покрай карибския остров, хвърляйки суматоха над карнавалния туризъм.

Разливът „ не беше под надзор “ в неделя, сподели министър председателят Кийт Роули, който добави, че страната се бори с национална изключителна обстановка.

Мистериозният транспортен съд се прекатурна в сряда във води край карибския остров, без да е направил незабавни повиквания, без следи от екипаж и без явен симптом за благосъстоятелност.

Роули в неделя разгласи национално изключително състояние, защото приключването на нефт от кораба съвсем засегна 10 благи от бреговата линия.

Изображения и видеозаписи, оповестени от държавното управление, демонстрират по какъв начин екипи работят до късно през нощта в неделя.

Изтичането е развалило риф и атлантически плажове, а жителите на село Ламбо са бяха посъветвани да носят маски или краткотрайно да се реалокират.

Правителството разгласява сателитни изображения в обществените ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР