Служители на реда от Монтана и сектор Пътна полиция“ при

...
Служители на реда от Монтана и сектор Пътна полиция“ при
Коментари Харесай

Среднощен екшън! Ченгета хванаха в крачка крадци на гориво на Е-79 между Монтана и Видин, те успяха да избягат

Служители на реда от Монтана и бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР са задържали по „ горещи “ следи причинител на кражба на дизелово гориво от спрял на крайпътна отбивка на път Е-79 тежкотоварен автомобил.
Около 2.30 часа на 8 май в землището на село Винище, чиновници на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Монтана правили инспекция на спрели за отмора тежкотоварни коли на отбивка " Сухата чешма ". те видяни мъже, източващи гориво от резервоара на чешки влекач.
Бандитите не се подчинили на разпорежданията на полицейските чиновници и побягнали в пресечена околност край пътя, като оставили наоколо до влекача празна туба от 20 литра гориво и гумен маркуч.
В гората, директно до отбивката, униформените намерили 3 туби с съдържимост от 20 литра, цялостни с гориво, и чифт чехли, а на 100 метра от отбивката в посока към Видин разкрили лек автомобил „ Фолксваген Поло “ с видинска регистрация, с две празни туби до багажника.
За подпомагане на място били извикани чиновници на реда Монтана. От багажника на колата били конфискувани 8 празни туби с съдържимост от 20 литра и мобилен телефон.
При последвалите инспекции на преминаващи коли по път Е-79 бил открит лек автомобил „ Сааб “ със софийска регистрация, пренасящ пасажер, съпричастен към кражбата на гориво – 21-годишен от Видинско. Той бил отведен в районното в Монтана, където били взети обтривки на ръцете му. С полицейска заповед той бил арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Мъжът предал непринудено мобилен телефон, чифт маратонки и суитчър. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Лекият автомобил „ Фолксваген Поло “ и откритите предмети и движимости са конфискувани. Работа по случая продължава. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР