Случва ли ви се често да казвате Аз нали ви

...
Случва ли ви се често да казвате Аз нали ви
Коментари Харесай

Екстрасенси по неволя: 3 зодии, чиито думи имат навика да се сбъдват

Случва ли ви се постоянно да казвате „ Аз нали ви споделих? “ Ако да, то най-вероятно принадлежите към един от трите представителя на зодиакалния кръг, които звездите са надарили с пророческа заложба.

Дева – 1 място

На върха на тримата оракулски водачи е Девата. Хората, родени под този знак, като цяло наподобяват много странни персони. Те усещат хората доста тънко и освен околните си, само че даже и непознати.

Девите постоянно имат оракулски сънища, макар че не знаят по какъв начин да ги поясняват. Девите също са способни да предсказват събития. Те усещат обстановката авансово до такава огромна степен, че се пробват да предупредят участниците в нея.

Но всичко е на вятъра: изначало никой не има вяра на Девите и тяхната нерешителност, а по-късно се учудват и съжаляват, че не са се вслушали в съвета.

Но в случай че погледнете дарбата на Девата въпреки това, то в нея няма нищо свръхестествено. Просто представителите на тази зодия имат мощна вътрешен глас, която се преплита със мощни аналитични качества на мозъка, добра бдителност и дарба да обръщат внимание на дребните неща и елементи.

Девите не гадаят бъдещето: те ясно виждат картината, която се образува въз основа на избрани данни. Тоест, „ пъзелът “ се сглобява в главата им доста преди другите да го видят.

Ето за какво, в случай че Девата „ гадае “, тогава би трябвало да се вслушате в нейните думи. Опитите на Девите да предупредят околните си от неприятности не са инцидентни, евентуално в действителност ви чакат такива.

Скорпион – 2 място

Ако приказваме за Скорпионите, то в по-голямата си част те знаят за своите специфични качества. Интересно е, че те на практика не употребяват своя неповторим подарък, с цел да оказват помощ на някого: егоизмът на Скорпиона се крие в подобряването на личния им живот.

Астролозите считат, че Скорпионите стават отлични екстрасенси, в случай че стартират съществено да развиват дарбата си. Но по-често Скорпионите употребяват своето „ трето око “ за оракулски смешки, които безусловно се сбъдват.

Струва си да се означи, че Скорпионите са другарски настроени към хората. И в случай че не им оказват помощ, сигурно нямат желание да им навредят. Разбира се, стига никой да не ги пипа и закача. Но враговете на Скорпиона би трябвало да имат едно мислено: изказванията на Скорпиона постоянно се сбъдват.

Риби – 3 място

Това, което Рибите считат за собствен шанс, в действителност са качествата, с които е талантлива зодията. Например, Рибите умеят сами да се измъкват от заплахата и да водят хората от нея: овакантяване на мястото, където ще се случи тягост, да закъснеят за превоз който ще претърпи случай и така нататък

Рибите също постоянно виждат оракулски сънища и секрети знаци. Въпреки това, те не постоянно знаят по какъв начин да ползват това скрито познание в живота и да го следват.

За да развият гения си, Рибите би трябвало да положат старания, в противоположен случай те няма да надвишават баналната ежедневна вътрешен глас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР