Случило се призори. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца

...
Случило се призори. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца
Коментари Харесай

Всеки има своя специален дар. Ето какво е прошепнал Бог в ухото на всяка зодия:

Случило се на разсъмване. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца и прошепнал на всяко от тях по една доста значима загадка на живота. Всяко хлапе се доближило до него, с цел да получи избрания му ДАР.

Овен

На теб, Овен, ти заръчвам те да бъдеш водач, да водиш другите и да запалиш огън в сърцата им! Да се придвижваш към фантазията си, с цел да вдъхновяваш другите! Мнозина ще се сърдят на ината ти, само че не забравяй, че без дебелоглав в никакъв случай няма да постигнеш задачата си!

Телец

На теб, Телец, правя подарък доста ексцентричен подарък. Да можеш елементарно да усилваш материалните богатства в живота си, в случай че огънят на любовта гори в сърцето ти. Основното нещо е да не бъркаш любовта и парите. Любовта би трябвало да е преди всичко за теб, тогава ще получиш и второто, и третото, и десетото.

Близнаци

На теб, Близнаци, давам способността да помагаш на хората да се схващат. Но първо ще би трябвало да постигнеш естетика със себе си и света към теб. Ако успееш, светът ще получи един от най-хубавите политици, дипломати и психолози в цялата история на човечеството.

Рак

На теб, Рак, давам изключителна сензитивност и мъдростта, която произтича от това. Но апелирам те, не се превръщай в влъхва аскет, тъй като светът към теб има голяма потребност от мъдростта ти!

Лъв

На теб, Лъве, давам способността като на Овена да ръководиш хората. Мнозина ще се скарат на егоизма ти, тъкмо както мнозина ругаят и най-мъдрите крале, само че при кого идват да желаят помощ в своите въпроси? Да, несъмнено, при теб. Давам ти дара на щедростта, с цел да можеш да окажеш помощ на всеки, който те помоли!

Дева

На теб, Дева, ти заръчвам да станеш откривател на красивия свят, който сътворих. Следвай ползите си, изследвай света, употребявайки дарбата на акуратността и разпространявай към себе си харизмата, спокойствието и положителният усет, които са по този начин присъщи за теб.

Везни

На теб, Везни, ти давам способността да виждаш хубостта в най-обикновените неща. Възхищавай се и възпявай всичко, което видиш. Сама избери по какъв метод – можеш да пееш, да пишеш, рисуваш или да измислиш нещо друго – имаш задоволително гений да изразиш хубостта, която те заобикаля!

Скорпион

Теб, Скорпионе, те подарявам с доста сложен подарък… Но не ми се сърди, детето ми. Давам ти способността да виждаш през душите на другите хора, като, несъмнено, това ще ти донесе доста страдания… Но щом се примириш с животинското в себе си и в другите хора и приемеш този свят подобен, какъвто си е… ше получиш всичко, което искаш.

Стрелец

На теб, Стрелец, давам способността да радваш другите хора и да запалваш светлината на фантазиите в тях. Всеки, който те срещне, ще има чувството, че се е докоснал до нещо най-хубаво в себе си…

Козирог

Теб, Козирог, подарявам с дара на упорития труд. Ще научиш хората да работят интензивно, с цел да реализиран всичко, което желаят. Кой знае по-добре от теб, че най-хубавите неща не идват елементарно!

Водолей

На теб, Водолей, ти посвещавам да бъдеш свободен и благополучен, с цел да мога да приказвам посредством теб… За да напомняш на хората за мен. Ще се справяш най-добре, в случай че си в действителност благополучен, тъй че не забравяйте да правиш себе си благополучен!

Риби

Най-малкото ми дете също ще получи доста сложен подарък. Ти, Риби, ще усещаш бъдещето, в действителност ще бъдеш доста, доста сензитивен към всичко на този свят, с цел да ме забелязваш във всичко… Но светът ще те нарани поради тази ти заложба, тъй като по него има толкоз доста страдалчество. Не тъгувай за това, тъй като в най-трудните обстановки постоянно ще ти се притека на помощ.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР