Случаят на Пиер Занфрета, отвличан многократно от хуманоидни влечуги …В

...
Случаят на Пиер Занфрета, отвличан многократно от хуманоидни влечуги …В
Коментари Харесай

Случаят на Пиер Занфрета, отвличан многократно от хуманоидни влечуги

Случаят на Пиер Занфрета, отвличан неведнъж от хуманоидни влечуги …В продължение на четири години, най-малко 11 пъти, триметрови влечуги са отвличали италианеца Пиер Занфрета (HiddenTruth.site)Влечугите провеждали странни диалози с него и му показвали странни същества от други Галактики.Пиер Занфрета бил елементарен и неосезаем човек, живеещ в италианското село Торила. Работил като надзирател в селска общественост и нищо загадъчно не му се случвало.До един ден през 1978 година, когато в живота му настава поредност от странни събития, касаещи НЛО, аномални феномени и влечуги от Космоса.През нощта на 6 декември 1978 година, както нормално Занфрета обикалял региона с колата си, когато внезапно в нощния мрак видял четири странни светлини. Започнал да понижа скоростта, с цел да ги прегледа по-добре, само че внезапно колата му сама спряла изцяло.


 Пиер Занфрета
Пиер ЗанфретаЗанфрета слязъл от колата и погледнал към мистериозните светлини. Тъй като те блестели покрай селището, той решил, че са група нарушители, които желаят да обхванат в дом на богатия локален доктор Еторе Риги.Пиер се доближил внимателно и се озовал в задния двор на къщата, откъдето идвало сиянието. Видял, че на тревата стои огромен червен объл обект с дължина към 10 метра. От него излизал натоварен искра.Мъжът разбирал, че не са нарушители, а „ нещо “ неразбираемо. Уплашил се и почнал да отстъпва. Но, когато се обърнал, той съвсем се сблъскал с голямо хуманоидно създание, което стояло доста покрай него и било толкоз високо, че безусловно надвисвало над Пиер.

 11854992 - Случаят на Пиер Занфрета, отвличан неведнъж от хуманоидни влечуги
Било високо над 3 метра, голямо, зелено, грозно и извънредно, с неравна кожа. Именно с тези думи по-късно Занфрета го разказва. В региона на устата на съществото се виждал неясен предмет, нещо като филтър за дишане.

 2 600x275 - Случаят на Пиер Занфрета, отвличан неведнъж от хуманоидни влечуги
Кожата му била с люспи, по ръцете и краката му се виждали огромни нокти, а от главата му стърчали нещо като бодли. Очите му били триъгълни и блестели с жълта светлина. Люспестата кожа била набръчкана и груба, като че ли създанието било доста остаряло.Като цяло, създанието изглеждало толкоз гротескно и плашещо, че Занфрета незабавно се втурнал в бяг, едвам поемайки си мирис. Но, не съумял да избяга надалеч, тъй като влечугото пуснало към него „ топлинен лъч “ и мъжът паднал в безсъзнание.Когато се събудил, видял хора към себе си. Оказало се, че други пазачи са чули по радиото паническите му писъци и апели за помощ. Когато го намерили, в близост нямало никой различен.Пиер бил в положение на потрес. Известно време даже не разбирал къде е и кои са тези хора към него. Той даже се опитал да извади револвера си.Тялото му било доста топло, макар, че известно време лежал на студената земя. И това е единствено първата странна детайлност. Малко по малко, Занфрета се успокоил и разказал на полицията какво е видял. Когато служителите на реда пристигнали на мястото, те намерили фактическо удостоверение на думите на пазача.

 3 600x347 - Случаят на Пиер Занфрета, отвличан неведнъж от хуманоидни влечуги
По земята имало доста огромни отпечатъци, в близост дърветата били със следи от изгаряния по кората, в земята имало неразбираеми вдлъбнатини, сходни по форма на подкова и други.Проучване на локалните поданици демонстрира, че някои хора са видели НЛО или необикновени небесни феномени същата нощ.Оказва се, че Занфрета е съумял да изстреля пет патрона от револвера си, макар, че самият той не помни нищо за това.Много бързо цялата история се популяризира в италианските вестници и по малкия екран. Мнозина одобряват тези събития съществено, а журналистът на Corriere Mercantile – Рино ди Стефано, се заема да отразява напълно следствието по случая.Четете още: Футболистът Гуилермо Марино твърди, че е отвличан от извънземниСтефано разпитал Занфрета за всички детайлности и заключил, че е почтен и откровен човек. Журналистът изцяло повярвал в това, което разказвал пазача. Рино бил първият, който заподозрял, че Занфрета има „ скрити “ мемоари и предложил да се подложи на сесия на регресивна внушаемост.

 4 600x385 - Случаят на Пиер Занфрета, отвличан неведнъж от хуманоидни влечуги
Под внушаемост, Пиер си спомнил, че влечугите са го взели и са го отвели до техния галактически транспортен съд. Там той е прегледан и разпитан благодарение на преводач. Твърди, че влечугите са му споделили, че идват от планетата Титония, ситуирана в Третата вселена, и че в бъдеще ще идват на Земята още веднъж.Минали няколко дни, през които Занфрета бил в дейното внимание на публицистите. След това, с него настъпил още един контакт с влечугите.На 26 декември 1978 година, той още веднъж бил на нощен патрул и внезапно колата му спряла на пътя. Тогава, „ нещо “ поело контрола над автомобила и той самичък тръгнал по пътя, отвеждайки го надалеч от къщите.В един миг колата спряла и Занфрета видял, че всичко към него е залято от ослепителна бяла светлина. Той още веднъж бил качен на борда на кораба на влечугите.Те го разпитвали, поставяйки неуместен шлем на главата му. Оглеждали револвера му и стреляли в стената на кораба. Предложили на мъжа да лети с тях до Титония, само че той отказал и бил освободен.

 Огромен отпечатък от мястото
Огромен отпечатък от мястотоМинали шест месеца и Занфрета още веднъж станал център на внимание на италианската преса, тъй като почнал да споделя, че през юли 1979 година влечугите са го отвлекли още веднъж.Този път, той бил отведен с транспортен съд в дълбокия Космос и там му посочили създание, което приличало на жаба, и лежало в анабиотична капсула. Казали му, че това създание е от „ противников тип “.В същата стая, Пиер видял в сходни окачени капсули създание, сходно на птица, и създание, сходно на първичен античен човек. Когато е върнат на Земята, му е показан необикновен артефакт – златен тетраедър, който се върти, изпълнявайки неразбираема функционалност. Занфрета споделя, че го е скрил и отказал да го покаже на други хора.Няколко години по-късно, пазачът споделя, че е бил отвличан най-малко 11 пъти, сред 1978 година и 1981 година Някои от тези контакти били толкоз странни, че Занфрета не можел да разбере какво желаят от него. Често му показвали разнообразни необикновени същества, само че с каква цел, той по този начин и не схванал.Пиер Занфрета се появява в доста италиански телевизионни излъчвания, разказвайки за срещите си с влечугите. Неговият случай се трансформира в най-известния уфологичен случай в Италия.Дали е бил човек с доста развито въображение, който е желал да получи популярност, или в действителност всичко това му се е случило, остава незнайно …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР