Словакия направи голяма крачка към класиране на Евро 2024, побеждавайки

...
Словакия направи голяма крачка към класиране на Евро 2024, побеждавайки
Коментари Харесай

Словакия с огромна крачка към Евро 2024, Исландия разби Лихтенщайн

Словакия направи огромна крачка към класиране на Евро 2024, побеждавайки с 1:0 Люксембург като посетител в срещата сред двата отбора от 8-ия кръг в група " J " на европейските квалификации. Това бе директен конфликт сред тимовете, спорещи за второто място, като с този триумф гостите съвсем отхвърлиха своя противник и подпечатаха своя билет за Германия.

Единственият гол в мача бе дело на Давид Дюриш в 77-ата минута. Той се разписа с изстрел от воле от близко след центриране на Давид Ханцко.

С този триумф Словакия държи решително 2-рото място в групата с 16 точки, до момента в който Люксембург остава на 3-тата позиция с 11. До края на квалификациите остават два кръга.

Исландия реализира нова безапелационна победа над Лихтенщайн в група " J " на европейските квалификации. " Викингите " се постановиха с 4:0, като прибавиха нови три точки в актива си. Така отборът резервира най-малко теоритични шансове за второто място в групата, само че това наподобява много илюзорно на този стадий.

Гилфи Сигурдсон осъществя два от головете в мача в 22-рата минута от дузпа и в 49-ата минута, а с изключение на него се разписаха и Алфред Финбогасон в 44-тата и Хакон Харалдсон в 63-тата минута.

Гостите пък пропуснаха дузпа в 45-ата минута посредством Сандро Визер.

След този триумф Исландия е на 4-тото място в групата с 10 точки, като изостава на 6 зад втория Словакия. Надеждата за класиране на еврофиналите още съществува, само че тя е много имагинерна. Лихтенщайн пък позволи 8-а загуба и е на дъното с нулев актив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР