Сложни са инструментите, с които да оценим едни избори дали

...
Сложни са инструментите, с които да оценим едни избори дали
Коментари Харесай

В чия полза е активното мероприятие с машините?


Сложни са инструментите, с които да оценим едни избори дали са почтени. Това съобщи пред БиТиВи Мирослав Севлиевски . Всичко стартира от Народното събрание, а не от ЦИК, сподели някогашният енергиен министър.

Той се разгласи за цифрова ЦИК. Правим избори поради напредъка, счита Севлиевски. Даниел Смилов бе безапелационен, че става въпрос за интензивно мероприятие за абсурда с машините. Документът на ДАНС е много лекомислен, сподели той.

Освен това абсурдът избухнал във време, в което не може да се реагира. Като се види броят на невалидните бюлетини, ще стане ясно в чия изгода е проблема, сподели той.

Валентина Войкова уточни, че абсурдът с машините се е отразил на изборната интензивност. Хората не престават да се усещат демотивирани , по мнението й. Според нея задачата на абсурда е да се разколебаят гласоподавателите.

Йово Николов, публицист уточни, че не е сериозна тежестта на отчета на ДАНС. Целта е да няма машини, заподозря той. Росица Матева от ЦИК не счита, че абсурдът с машините е повлиял на изборната интензивност и отхвърли комисията да е част от интензивно мероприятие. Нямало по какъв начин ЦИК да пренебрегне отчета на ДАНС. В изборния ден не е имало проблеми.
 ЦИК въпреки всичко не даде на Асен Василев да гласоподава
ЦИК въпреки всичко не даде на Асен Василев да гласоподава

Оказа се, че финансовият министър няма изборни права за локални избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР