След раздялата с екзотичната му половинка Тина Кунаки, Венсан Касел

...
След раздялата с екзотичната му половинка Тина Кунаки, Венсан Касел
Коментари Харесай

Вижте новата красавица, с която Венсан Касел замени Тина Кунаки

След раздялата с екзотичната му половинка Тина Кунаки, Венсан Касел не губи времето си и сърцето му към този момент е отдадено на друга жена.

Френският артист бе видян предишния уикенд на светско празненство в компанията на нова обичана. Става дума за 28-годишната приказна моделка от Джибути - Малика Любек. 

 
                             

Тя и Венсан се държаха като същински влюбени - хванати за ръце, двамата флиртуваха между тях, прегръщаха се и се смееха. Коя е тази хубавица, която толкоз бързо съумя да размени Тина Кунаки в сърцето на Касел? 
                             

Малика е от щата Джибути в Източна Африка. Родена е в доста оскъдно семейство. Майка ѝ - Мумина Хумед Хасан, е министър на дамите и фамилиите на Джибути от 2016 година Баща ѝ е инженер. 
                             

Любек има три висши образования: тапия от Техническия университет по промишлено и обслужващо инженерство, бакалавърска степен по физика и друга степен по материалознание. 
                             

Тя идва във френския град Лион през 2013 година, с цел да учи в университета. Междувременно Малика бива видяна от стилните организации. Привлечени от необикновената хубост на африканската перла, те стартират да я засипват с оферти за работа. 
                             

Изящните ѝ черти на лицето, шоколадовият загар на кожата и грациозните ѝ форми, с изключение на почитателите на модела, към този момент радват и 56-годишния Венсан Касел, прочут с подчертаните си желания към надалеч по-млади от него дами с африканска кръв.

След като младата изкусителка стартира все по-често да получава предложения за участия в разнообразни шоута, тя се мести в Париж. Към момента кариерата на Любек набира все по-голяма скорост. Все по-често ще виждаме хубавицата от Джибути да съставлява известни фешън къщи и да взе участие в влиятелни фотосесии и шоута. 

Макар Малика да не е от най-активните потребителки в обществените мрежи, тя въпреки всичко споделя в тях спиращи дъха моменти от професионалните си изяви. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР