След раздяла човек може да се чувства съсипан. Това е

...
След раздяла човек може да се чувства съсипан. Това е
Коментари Харесай

4 зодии, които се откъсват от социалните мрежи след раздяла

След разлъка човек може да се усеща унищожен. Това е изцяло разбираемо, тъй като внезапно светът, в който е живял до този миг, тотално се разрушава и той би трябвало да стартира изначало.

Когато раздялата е неотдавна, гледането на фотоси или вести за някогашния сътрудник може да бъде прочувствено разстройващо. Въпреки това за някои хора прекосяването към цифрова детоксикация може да им помогне да избегнат тези фактори и да им даде пространство за излекуване.

Някои зодии се концентрират върху грижата за себе си и дават приоритет на психологичното си здраве. Това им разрешава да се изключат от обществените медии и технологиите и вместо това да се съсредоточат върху действия, които ги карат да се усещат добре, като да вземем за пример извършения, медитация или превозване на време с другари и семейство.

Социалните мрежи могат да са доста потискащи след разлъка.

Освен новините за досегашния ви сътрудник постоянно ще попадате на любовните истории на вашите близки. Снимките им, където са влюбени, могат да ви карат да плачете неутешимо и да си мислите каква неточност сте създали. Истината е, че не е нужно виновността да е във вас и не би трябвало да се измъчвате ненужно.

Вижте тези 4 зодиакални знака, които са склонни да спрат интензивността си в обществените мрежи след разлъка:

Рак

 рак - след разлъка

Ракът е домошар, който разчита на околните си да го успокоят след разлъка. Тези хора се посвещават на връзките си и след разлъка единствените, към които могат да се извърнат за психическо разпръскване, са в техния приближен кръг. Те биха предпочели да си починат от обществените медии и да прекарат известно време със фамилията и приятелите си, в сравнение с да се фиксират върху предишното и да се ровят в мрежата.

Хубаво е тези хора да подхващат някое хубаво пътешестване след разлъка, с цел да премислят какво да създадат с живота си от този миг нататък.

Скорпион

 скорпион - след разлъка

Скорпионите са внимателни хора. Те желаят да запазят възприятията си в загадка и ненавиждат концепцията да ги излагат онлайн. Те също по този начин не обичат да обръщат прекомерно доста внимание на някогашния си след разлъка, като го преследват и наблюдават местонахождението му.

Вместо да останат обвързани с предишното си, те избират да блокират някогашния си от всички свои сметки и да продължат живота си. Това е най-хубавото решение, което може да бъде взето, тъй като представителите на тази зодия най-бързо умеят да се възвръщат след разлъка.

Стрелец

 стрелец - след разлъка

Стрелците избират да се любуват на момента тъкмо там, където се намират. Те не са от тези, които изтезават страстите си, четейки остарели известия, които към момента са в телефона им, или фотоси на някогашния им в след раздялата.

Те избират да си създадат цифрова детоксикация. Ще употребяват опцията да открият нови завършения и да се впуснат в нови пътешествия, с цел да изследват и да се сблъскат с неповторими неща. Това е техният метод да се оправят след разлъка. Имат потребност и от своите другари, с които да споделят тези страсти.

Риби

 риби - след разлъка

Рибите имат податливост да живеят във въображението си. Те обичат да мечтаят и имат позитивен взор към бъдещето. Не им харесва концепцията да изгубят капацитета му, като живеят в предишното и унищожават сегашното. Вместо да завладяват живота на някогашния си в обществените мрежи, Рибите са склонни да се насочат към обществени действия или дела, в които могат да трансформират живота на някой различен, с цел да се разсеят и да преминат през сложните моменти. Тези хора обичат да поддържат връзка с хората и да имат мнение по разнообразни въпроси.

Извършването на цифрова детоксикация може да звучи като още една активност, с която да преодолеете предишното си. И въпреки всичко тя е в действителност ефикасна. След разлъка прекосяването към пауза от обществените мрежи може да бъде потребен способ за хората да слагат благосъстоянието си преди всичко, да дадат приоритет на възобновяване си и да продължат напред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР