След превземане на балкана над село Крупник от участниците в

...
След превземане на балкана над село Крупник от участниците в
Коментари Харесай

Весел банкет за организаторите и участниците на най-екстремното състезание Екстрийм Ендуро Крупник 2022 година

След завладяване на планината над село Крупник от участниците в най-екстремното съревнование Екстрийм Ендуро Крупник 2022година, последва и голяма доза въодушевление.

Организаторите на събитието, а точно община Симитли, Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Иван Спасов иРадослав Христов, събраха всички участници на дълги трапези в ресторант " Крупа " в селото.

Както се споделя, за всяко нещо би трябвало сърце. Именно това ни демонстрираха на веселбатакакто уредниците,така иекстремистите. Те потвърдиха,че умеят да владеят доста добре освен своите мотори, само че също такаи да се веселят от сърце.

Заедно с тях се веселиха и кметътна село Крупник госпожа Иванка Чакалска и председателятна Общински съвет - Симитли Вилимир Александров.

Вечерта мина с доста въодушевление, танции забавление.

Припомняме, че във второто издание на тазгодишното съревнование взеха присъединяване над 220 моториста от цялата страна и чужбина.

Организаторите, които съумяха дасъздадат отлични условия за провеждането на Екстрийм Ендуро Крупник 2022, още веднъж показаха признателност за поддръжката от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, както и на всички участници.

Всички състезатели, които останаха на веселбата също благодариха на организаторския екип и споделиха: “ Тук в община Симитли е най-добре проведеното съревнование от всяка една позиция, касаеща сходно съревнование. В това число включваме самото трасе, цялата организация за прекосяване както и наградния фонд. Благодарим за премиите, както и за всички дарове, които получихме в края на надпреварата.Благодарни сме, че имахме опция да участваме. Очакваме покана за третото издание на надпреварата ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР