След като Законът за престъпленията от омраза в Шотландия влезе

...
След като Законът за престъпленията от омраза в Шотландия влезе
Коментари Харесай

Дж. К. Роулинг кара полицията да я арестува, казва, че свободата на словото е „в края си в Шотландия“ според новия законопроект за престъпленията от омраза

След като Законът за закононарушенията от ненавист в Шотландия влезе в действие в понеделник, създателят на „ Хари Потър “ Дж.К. Роулинг, провокира шотландската полиция да я арестува за това, че назовава „ мъж мъж “.

Според, „ Законопроектът за закононарушения от ненавист и публичен ред “ прибавя „ ново закононарушение за разпалване на ненавист против която и да е от предпазените групи, обхванати от законопроекта ", една от които е " транссексуалната еднаквост ".

Роулинг стартира дълга обява в обществените медии, като изброи няколко биологични мъже нарушители, които твърдяха, че са транссексуални тъкмо преди да бъдат наказани за разнообразни закононарушения. Някои от закононарушенията включват полово посягане над 10-годишно дете, владеене на 16 000 противозаконни изображения на деца и обезчестяване.

След като одобрително хвърли светлина върху 10 разнообразни „ дами “, не всички нарушители, Роулинг разкри, че нейният неестествен възторг е първоаприлска смешка: „ Само се ше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР