След като взриви „Арена Армеец“ миналата есен, Любо Киров ще

...
След като взриви „Арена Армеец“ миналата есен, Любо Киров ще
Коментари Харесай

Любо Киров представя новия си албум на 16 април в София и на 22 май в Лондон


След като взриви „ Арена Армеец “ предходната есен, Любо Киров ще показа новия си албум " Целуни ме " с огромен концерт в София на 16 април, а на 22 май и в Лондон.

„ Връщам се от туристическо пътешестване в Египет. Видях пирамидите, Долината на царете, Луксор и доста други неща, за които сме учили. Заредих се с история и слънце, в този момент там е 40 градуса, само че аз обичам топлото време “, показа Любо Киров и подари на водещата Диана Любенова първото копие на своя албум, преди малко излязло от поточната линия.

„ Моля те, не го давай на никого до 16 април, когато е премиерата на албума “, помоли артистът, който е и наставник в „ Гласът на България “.

Той добави, че текстовете за песните от време на време му хрумват внезапно. Песента „ Целуни ме “ се е родила по време на пандемията.

„ Изразът „ Целуни ме, на следващия ден може да ме няма “ стана доста съответстващ по отношение на събитията и хваща за гърлото, само че взех решение да го оставя по този начин “, призна музикантът.

В дълго чакания му нов албум са събрани 11 песни – „ Говоря ти съществено “ и „ Усеща се мощ “, които Любо Киров извърши за първи път на концерта си в „ Арена Армеец “ през октомври предходната година. Следват „ Ако сме двама “, както и дуетите на Любо Киров с DARA „ Вече няма по какъв начин “ и с Поли Генова „ Тръгни в точния момент “. „ Целуни ме “ събира още трансформиралите се в шлагери „ Където няма време “ със Стенли, „ Не бих могъл “ с Pavell & Venci Venc', „ Мога “ с Михаела Маринова, „ Приятели вечно “ с Графа и Орлин Павлов.

Изпълнителят приготвя и величествен концерт на 22 май в именитата лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били реализатори като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

„ Залата е за 3000 души, което е провокация, защото в чужбина на български концерти с поп музика се събират максиму 1000 души. Мисля, че единствено Лили Иванова от нашия род е правила концерт в тази зала “, показа Любо Киров, който влезе в класацията на Forbes България като най-влиятелният поп музикант за 2021 година.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР