След като през юни научихме, че животът на принцеса Даяна

...
След като през юни научихме, че животът на принцеса Даяна
Коментари Харесай

Запознайте се с новата принцеса Даяна

След като през юни научихме, че животът на принцеса Даяна ще бъде разказан в мюзикъл, към този момент е определена и актрисата, която ще изиграе основната роля .

Щастливката се споделя Жийн де Ваал . Тя е 30-годишна изгряваща английска актриса , режисьорът на мюзикъла – Кристофър Ашли, изяснява избора за облика по следния метод:

„ За тази иконична роля търсехме някого, който може да показа Даяна с изключителна топлина и улегналост, като в същото време изобрази нейното надълбоко вътрешно решение да утвърди своя лична еднаквост във високо следената среда на кралското семейство. “

 Даяна мюзикъл La Jolla Playhouse

„ Като изгряваща звезда на Бродуей английската актриса Жийн де Ваал въплъщава всички тези черти и даже повече, по тази причина сме доста удовлетворени, че ще можем дружно да работим по този невероятен нов мюзикъл а Playhouse” , добавя режисьорът.

 Даяна мюзикъл La Jolla Playhouse

Вече са налични няколко промоционални фрагмента, на които виждаме актрисата в ролята на Даяна, а приликата е впечатляваща . Във видео изявление по мотива Жийн де Ваал споделя:

„ Да вдъхнеш живот на Даяна на сцена е голяма привилегия. Чувствам се много уплашена от идното, само че се надявам, че хората, които не знаят доста за нея и не били наясно с активността ѝ ще излязат от театъра с визия за това какво е направила тя за света. Тя е предиздвикала всеки да се усеща специфичен, от най-високопоставените до тези най-ниско в йерархията, а считам, че тъкмо това ние желаеме да отбележим. “



Вижте в галерията ни по какъв начин е изглеждала Даяна Спенсър преди светът да я заобича като принцеса Даяна >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР