След изключително успешното първо издание на младежкия Summer Vibes Festival

...
След изключително успешното първо издание на младежкия Summer Vibes Festival
Коментари Харесай

Атанас Колев, Боро Първи, Петя Алекса, Монти, Алекс и Влади на Summer Vibes Festival във Видин

След извънредно сполучливото първо издание на младежкия Summer Vibes Festival предходната година, Видин още веднъж ще е хазаин и на идното второ. То ще се организира на 26 и 27 юни край емблематичната цитадела " Баба Вида “.

Програмата през двата фестивални дни е наситена откъм събития и страсти за дребни и огромни. От заран до вечер ще има танцови работилници и занимателни игри с награди. Вечерите са отредени за концерти на най-актуалните музикални звезди у нас.

На 26 юни всички видинчани и посетители на града ще могат да чуят и да се срещнат онлайн с атрактивните Монти и Петя Алекса, както и с неустоимите близначки и музикални сензации Алекс и Влади . На 27 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от шлагерите на Атанас Колев и Боро Първи.

 

Мисията на Summer Vibes Festival продължава да бъде да измъкне децата от цифровото пространство, да им покаже един по-здравословен и забавен метод на развлечение в действителния свят. Целта е да сe подтиква общуването посред им онлайн, както и да се заздрави връзката с родителите им посредством едно общо прелестно и потребно прекарване!

Summer Vibes Festival Vidin 2021 е с вход свободен.

Организатори: Община Видин и Event Masters

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР