След изключително успешните тържествени концерти по повод 70-годишния юбилей на

...
След изключително успешните тържествени концерти по повод 70-годишния юбилей на
Коментари Харесай

ДФА „Филип Кутев“ кани жителите и гостите на Варна на юбилеен концерт | Специален гост-солист ще е победителката в осмия сезон на Гласът на България – Петя Панева

След извънредно сполучливите тържествени концерти във връзка 70-годишния празник на Държавен фолклорен отбор „ Филип Кутев “ в София през февруари и в Шумен, Велико Търново и Русе през април, стожерът на българския фолклор продължава своето национално турне за 2022 година.

ДФА “Филип Кутев ” в състав с над 80 души екип ще означи тържествено своя празник на 14 юни от 21.00 ч. в Летния спектакъл във Варна, оповестяват уредниците на събитието за Moreto.net.

Специален гост-солист в двучасовата концертна стратегия на Ансамбъла ще бъде победителката в осмия сезон на " Гласът на България " – Петя Панева.

Тя ще показа с публиката любовта си към родния град и българския фолклор посредством удивителни осъществявания на национални песни, чийто аранжимент е дело на шефа на Ансамбъла, диригент и композитор – Георги Андреев.

ДФА „ Филип Кутев “ ще завладее сцената на летния спектакъл с майсторските умения на танцовия състав в осъществяването на знакови креативен постановки, а въздухът и сърцата на публиката ще се изпълнят с доста страсти и незабравими мелодии от неговия музикален и песенен репертоар.

За юбилея входът за деца до 10 години е безвъзмезден, само че без седящо място!

Билети в мрежата на EVENTIM и каса на ДКС и Летен спектакъл.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР