След броени дни предстои вливането на "Експресбанк" в Банка ДСК

...
След броени дни предстои вливането на "Експресбанк" в Банка ДСК
Коментари Харесай

Промени в услугите на Експресбанк при вливането й в Банка ДСК

След броени дни следва вливането на "Експресбанк " в Банка ДСК и това ще докара до редица значими промени в банковите артикули и услуги за клиентите на "Експресбанк ".

След 3 май сметките на клиентите на "Експресбанк " ще имат нов IBAN в Банка ДСК. Финансовата институция ще уведоми Националния застрахователен институт за смяната. За да продължите да получавате безпроблемно приходи по сметката ви обаче, е належащо да предоставите новия си IBAN на всички ваши контрагенти и трети страни, с които имате взаимоотношения - сътрудници, работодатели, институции, осведомят от "Експресбанк ".

Промени има и при дебитните и кредитните карти . Ако клиентът е получил своята нова дебитна карта с логото на Банка ДСК, след 3 май тя ще обезпечава достъп до неговите средства. А в случай че до 30 април клиентът не е получил новата си дебитна карта с логото на Банка ДСК, за достъп до средствата си може да употребява остарялата си дебитна карта, издадена от "Експресбанк ". Банка ДСК дава опция за приемане на новата дебитна карта след анулация на изключителното състояние в страната.

Колкото до кредитните карти - след 3 май потребителите ще могат да употребяват единствено тези с логото на Банка ДСК. След тази дата, кредитните карти, издадени от "Експресбанк ", няма да действат и да бъдат дейни.

На 30 април ще стартира и поетапно прекъсване на услугите в BankOnWeb и BankOnMobile. От финансовата институция приканват клиентите да възнамеряват банковите си интервенции по електронен път, според следните часове и дати:

В 00:00 часа на 30 април ще се прекрати опцията за заплащане на битови сметки;
В 13:00 часа на 30 април ще се прекрати опцията да се правят изходящи преводи;
От 13:00 часа на 30 април до 3 май електронното банкиране BankOnWeb ще може да се употребява единствено за въздържан достъп до информация (консултиране за наличност и придвижване и др.), без опция за разпореждане на операции;
В 00:00 часа на 1 май ще се прекрати опцията да се употребява мобилното банкиране BankOnMobile;
След 12:00 часа на 3 май клиентите ще имат опция да употребяват електронните услуги на Банка ДСК;

На 3 или 4 май клиентите на "Експресбанк " ще получат в допълнение уведомление за достъпа до всички артикули и услуги на Банка ДСК.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР