След 10 години ръководство на Студио Сарандев“ при Младежки център

...
След 10 години ръководство на Студио Сарандев“ при Младежки център
Коментари Харесай

Вокалният педагог Елена Карабельова открива своя вокална школа

След 10 години управление на Студио „ Сарандев “ при Младежки център - Добрич, вокалният възпитател Елена Карабельова поема по собствен път. Времето, минало в образование на млади артисти, в построяването на изявени гении, в реализиране на триумфи, в нескончаем блян за развиване и рационализиране, е доста скъп интервал в професионалния път на госпожа Карабельова.

С признателност към дадената ѝ от управлението на Младежки център опция, да дава отговор за една от най-престижните вокални школи в България, Карабельова продължава напред, променяйки мястото, само че не и задачата - работа с децата и младежите на Добрич. От 1-ви септември тя поема часовете по Музика в частните учебни заведения „ Мария Монтесори “ и „ Райко Цончев “. Натрупаните умения в областта на вокалната педагогика тя ще ползва в новосъздадено вокално студио. Нейната вокална школа ще носи името ZONELI Vocal Training Studio (Студио за вокално образование „ ЗОНЕЛИ “). Ще се обитава в централната част на града в постройката на Търговски комплекс „ Рила “, на 3-тия етаж в пространно, ярко и удобно помещение.

Вече е готово и логото на вокалното студио. Негов основател и дизайнер е Елеонора Иванова - дългогодишна възпитаничка на Елена Карабельова. Тя е квалифициран експерт по Графичен дизайн. Също по този начин учи и „ Логистика “ във Висшето военноморско учебно заведение във Варна.

Много гении са завършени под вещото управление на госпожа Карабельова и още доста ще бъдат шлифовани. С обич към музиката и изкуството, с самообладание и Божие благословение, с поддръжката на близки и другари, с ентусиазъм и усилена работа, всички цели са постижими!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР