Славният италиански треньор Фабио Капело разкритикува арогантния“ Кристиано Роналдо и

...
Славният италиански треньор Фабио Капело разкритикува арогантния“ Кристиано Роналдо и
Коментари Харесай

Капело направи на пух и прах вратаря на Аржентина


Славният италиански треньор Фабио Капело разкритикува „ арогантния “ Кристиано Роналдо и „ глупавия “ Дибу Мартинес в изявление за „ Кориере каузи Сера “. Дон Фабио показа, че Роналдо самичък е отговорен за това, което прави с кариерата си.

Капело не остана удовлетворен и от насладата на Дибу Мартинес по време на церемонията след финала, като назова аржентинския вратар „ малоумен “.

„ Роналдо си навлече самичък всичко. Това, което направи с кариерата си, е тъпо. Като състезател той не може да бъде поставян под въпросителна, само че е нахален. Той се оферираше, не съумя да откри клуб, който да повярва в него и в този момент е в тежест за тима “, показа Капело за обстановката на Роналдо в националния отбор на Португалия, допълвайки, че неговото его е повлияло и на иберийците в Катар.

Попитан дали Лео Меси е на същото равнище като легендата на Наполи - Диего Армандо Марадона, след триумфа на Аржентина на Световното състезание, Дон Фабио отговори: „ За мен той беше на същото равнище и преди Световното състезание. Пеле, Меси и Марадона направиха неща, които другите даже не можеха да си показват “.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР