Слабата професионална биография на Пламен Янев потвърждава непригодността за поста

...
Слабата професионална биография на Пламен Янев потвърждава непригодността за поста
Коментари Харесай

Бургазлии вдигнаха ръце от партийната калинка Пламен Янев, искат друг областен управител

Слабата професионална биография на Пламен Янев удостоверява непригодността за поста на регионален шеф. Некомпетентността му заплашва редица значими планове за региона, като най-неотложният от тях е реконструкцията на язовир Ясна поляна, където региона ще загуби над 20 млн. лева държавно финансиране, като неусвоено и ще сложи още веднъж крайморските общини пред риск от санитарна злополука през идната година. 

Макар и да е написал, че е работил в интернационалните и български компании от финансовия бранш, от негово изявление през 2013 година разбираме, че няколко години  (4-5) е работел като чиновник в банка и се занимавал със застраховки. Но да работиш на гише в клон в малко обитаемо място на интернационална банка или застрахователна компания не те прави неприкрит специалист в икономическата и финансовата област, за какъвто желае да се изкара самият Янев.

За 5 месеца, откакто  ръководи област Бургас, Пламен Янев забърква единствено кавги

Пламен Янев обича да се занимава с неприсъщи за поста си действия и начинания. Зад тях прозира явен политически популизъм, някакъв неблаговиден опит за партийно строителство и битка за издигане на избираемо място в някакви бъдещи избори. Задълженията на регионален шеф, които са му вменени по закон са оставени на назад във времето. 

В първите месеци от своето ръководство Пламен Янев посвещава на налагането на болшевички ограничения за надзор на подчинената му администрация, като по най-унизителния за чиновниците метод слага видеонаблюдение навътре в постройката на регионалната администрация. Изявени специалисти с високо публично доверие, отдали целия си професионален път за по-доброто бъдеще на Бургас и региона се третират и снимат на работните им места като джебчии в дребен квартален магазин за алкохол, цигари и захарни произведения.

Безумните дейности на Пламен Янев ще му отрежат главата, откакто съвсем всички общински съветници в Бургас желаеха отстраняването му, а от ПП-ДБ смъкнаха доверието си от него. Единственият, който към момента крепи Пламен Янев, понасяйки големи репутационни вреди е Константин Бачийски – ръководител на Политическа партия „ Средна Европейска Класа “, съдружен сътрудник на ПП-ДБ, който пробута партийната си калинка Пламен Янев за регионален шеф преди 5 месеца.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Бургас Пламен Янев област Бургас Константин Бачийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР