Скорошни данни от Spot On Chain разкриват значителен приток от

...
Скорошни данни от Spot On Chain разкриват значителен приток от
Коментари Харесай

Крипто кит купи Етериум на стойност $35 милиона

Скорошни данни от Spot On Chain разкриват забележителен приток от постоянни монети на стойност $35.11 милиона в Етериум (ETH) от огромни вложители, след което цената на алткойна надвиши $3,400.

Група от осем портфейла, евентуално следени от едно лице, купи USDT за $20.86 милиона, с цел да ги конвертира в 6,144 ETH, до момента в който различен портфейл закупи 4,178 ETH с $14.24 милиона в DAI .

Тези транзакции демонстрират стратегически ходове на китове, които евентуално оказват въздействие върху ценовата траектория на Етериум .

Транзакциите са открили обилни равнища на поддръжка и опозиция за Етериум. Между $3,328 и $3,428 почти 3,13 милиона адреса са придобили 5.78 милиона ETH, образувайки основна зона на поддръжка.

Обратно, опозиция се следи сред $3,433 и $3,534, където 2.1 милиона адреса преди този момент са закупили 1.6 милиона ETH.

Анализаторите, в това число Хитеш Малвия от DYOR, допускат , че Етериум може да е намерил краткотрайно дъно след 17-дневен интервал на повторна акумулация.

Моделът на справедливата цена на DYOR, основан на динамичността на търсенето и предлагането, демонстрира евентуално възходящо придвижване на пазарната цена на Етериум.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР