Скъпи Риби, през август емоционално и професионално погледнато, животът очевидно

...
Скъпи Риби, през август емоционално и професионално погледнато, животът очевидно
Коментари Харесай

Риби, август ви носи сладки изненади и много специална среща

Скъпи Риби, през август прочувствено и професионално видяно, животът явно ви е подготвил доста сладки изненади. Останете нащрек! От друга страна, повече или по-малко в близко бъдеще могат да зародят редица непредвидени събития. Изправени пред тях, не постоянно ще реагирате съответно. Преживяванията, с които скоро ще се сблъскате, могат единствено да ви обогатят от сантиментална, материална или прочувствена позиция.

Още при започване на месеца може да преживеете прочут ужас в живота си. Вашето самообладание и умерено държание може да ви оказват помощ да се справите дейно с проблемите в живота си. Вслушвайте се в инстинктите си, само че упражнявайте и мозъка си. Опитайте се да потърсите по-добри благоприятни условия другаде от сегашната ви работа, защото имате капацитет да се справите доста по-добре. Нещата ще стартират да се оформят по-благоприятно през втората половина на месеца.

 жена

Вашата звездна карта подсказва, че следва значима среща. Ако не желаете да пропуснете шанса си, решете се да излезете от зоната си на комфорт и да активирате още веднъж обществения си кръг. Напуснете уютният пашкул на рутината си, с цел да изследвате опциите, които животът постоянно предлага. Именно по този начин можете да разширите вероятностите си. Възможно е в действителност да ви обземе предпочитание за обновяване. Вие сте капитанът на вашия транспортен съд. Траекторията му зависи от вас. Ако не се вслушате в същинските си стремежи, това би означавало да се отречете от себе си. Не следвайте сляпо пътната си карта, дайте воля на креативното си въображение и приемете добродетелите на смяната. Не се съмнявайте в способността си да се адаптирате.

 жена

Всичко подсказва, че сте изключително добре готови да извършите нова стъпка. Имате глава на раменете си и ясна визия за живота, който бихте желали да водите. Отворете обятията си за новото и се освободете от тези вериги, които към момента ви свързват с вашето минало.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР