Симон Милков от Безпартиени Николай Караколев отнесоха гнева на бившия

...
Симон Милков от Безпартиени Николай Караколев отнесоха гнева на бившия
Коментари Харесай

Видео как бившият вътрешен министър от Гоце Делчев, Бойко Рашков, налита на журналисти в Народното събрание взриви социалните мрежи

Симон Милков от " Безпартиен " и Николай Караколев отнесоха гнева на някогашния вътрешен министър.

Видео по какъв начин някогашният вътрешен министър от Гоце Делчев,Бойко Рашков, се закани да бие журналиста СимонМилков в Народното събраниевзриви обществените мрежи. Кадрите, на които се вижда по какъв начин репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неуместни въпроси във връзка връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, се популяризират стремително.

Журналистът упорства да получи отговори и снове по стълбището и коридорите на Народното събрание, а преди този момент влиза и в съвещанието на комисията, която преглежда проблема. В един миг Бойко Рашков подвига чадъра си, откакто е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: " Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш бе? Не желая да ме снимаш! “

Преди съвещанието на комисията, различен кореспондент -Николай Караколев,осе доближава с телефон, на който записва какпита Рашков за купоните с контрабандистите, пачките и пуделите.

„ Не искам да ме снимате ", се чува няколко пъти от Рашков.

След това внезапно избива телефона на Караколевот ръцете му и заплашва: „ Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля по-късно през прозореца “, написа Flagman.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР