Сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на тази стара

...
Сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на тази стара
Коментари Харесай

Кой е чаровникът от тази емблематична снимка на принцеса Даяна?

Сигурни сме, че най-малко един път сте попадали на тази остаряла фотография. Безспорно една от най-иконичните фешън визии на принцеса Даяна е точно тази дълга черна рокля, която разхожда с присъщото ѝ съчетание на волност и грациозност.

А харизмата ѝ е толкоз обаятелна, че съвсем пропуснахме да обърнем внимание на чаровния ѝ танцов сътрудник. 
 Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси
Днес ще надникнем зад кулисите и ще разкажем историята зад тази снимка. Годината е 1985, а мястото - Белият дом. 
                         

A post shared by (@diana.princess.wales) on Nov 9, 2019 at 6:08am PST

Симпатичният господин е не какъв да е, а един от знаковите холивудски артисти на предишния век - Джон Траволта . Самият той споделя, че изобщо не е подозирал за идния танц с принцесата на Уелс: 

Нямах никаква визия, че ще танцувам с лейди Даяна. Нанси Рейгън - брачната половинка на президента, ми сподели, че това е персонално желание на принцесата. Бяхме в Белия дом и в среднощ я потупах по рамото и я попитах дали желае да танцуваме. Тя се обърна и кимна по нейния специфичен начин. Танцът ни продължи 15 минути.
 10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували
 джон траволта Getty

Така господин Траволта се въплъщава в ролята на същински принц. Движенията му са безгрижни и естествени, само че вътрешно се затруднява да прикрие несигурността си:

Бях удивен от нея. Тя водеше танца и ме накара да се замисля, че нещо не е напълно наред. Трябваше да си напомня уроците по валс в учебно заведение и да ѝ покажа какво мога. 

 джон траволта Getty

Самата Даяна наподобява ослепително в балната рокля на Виктор Едeлщайн, която е оценена за 450,000 $. Естествено, външният ѝ тип не оставя никого безучастен, включително и самия Джон:

Роклята ѝ стоеше прелестно. Беше толкоз специфична и нетипична, че към момента вардя загатна за нея с най-малките детайлности.

 джон траволта Getty

Актьорът дефинира вечерта като един от най-вълнуващите моменти в живота си.

Никога няма да го не помни. За мен е чест да получа опция да преживея нещо сходно. Впоследствие разбрах, че лейди Даяна е споделила, че това е един от обичаните ѝ мемоари от САЩ. Аз я направих по-щастлива. Тя мен също. Много скърбя, че към този момент не е измежду нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР