Ще започна с добро утро“ и за господин Доган, макар

...
Ще започна с добро утро“ и за господин Доган, макар
Коментари Харесай

Бивш депутат разтърси ефира: Доган изцяло може да изпусне юздите в ДПС. Пеевски има по-силно влияние

„ Ще стартира с „ положително утро “ и за господин Доган, въпреки че той спи сега, мъчно е преди 11 часа да се разсъни. Като че ли Доган се разсъни и осъзна с обръщението си какво е станало с партията. “ Това съобщи някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме в ефира на бТВ в отговор на въпрос „ Какво се случва в Движение за права и свободи? “.
„ Доган осъзнава, че партията е напът да се трансформира в корпоративно платена. А тя към този момент е такава, и то не от в този момент, а от 15 години. Ако отвори моето писмо от 2007 година, адресирано до него, с което напущам Движението – тъй като аз не съм изпъден или освободен, а по лично предпочитание напуснах, ще види, че още тогава партията беше платена. И сега партията е организация, в която всеки предприемач може да си купи индулгенция, в това число може да търси промени в съответното законодателство. Партията сякаш от дълго време престана да бъде политическа организация, а стана бизнес организация.
Като му споделям „ положително утро “, той сякаш осъзна или по-скоро изтрезня с определянето на господин Пеевски и предварителното показване като претендент за ръководител на Движение за права и свободи, по тази причина че към този момент напълно ще изпусне юздите в партията. За разлика от другите претенденти и ръководители като Лютви Местан, като Карадайъ, Пеевски е напълно друга персона в самата групировка. Нещо повече. Понеже не съм скъсал връзките с партията и не преставам да си споделям и с народни представители, и с кметове на общини, мога да кажа, че господин Пеевски сега има доста по-силно въздействие от самия Доган в региони като Благоевград, Пазарджик, Стара Загора… А след последните избори виждам, че стартира да има доста мощно въздействие и в някои общини. И това, може би, стартира да става малко рисково и за самия Доган – в случай че той до момента можеше да управлява другите, да си прави каквото изиска, надали ще може да стане същото с господин Пеевски “, добави Мехмед Дикме.
Делян Пеевски е заварката на ръководството сега. Ако той каже на Бойко Борисов да напусне на следващия ден, той ще откри метод да го направи, сподели Мехмед Дикме.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР