Ще ви изпратя моя строителен техник. Така Бойко Борисов се

...
Ще ви изпратя моя строителен техник. Така Бойко Борисов се
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Николай Нанков

" Ще ви изпратя моя строителен механик. " Така Бойко Борисов се обърна към почитателите на " Ботев " (Пд) предходната седмица, с цел да ги успокои, че градежът на стадиона им ще бъде приключен. Оказа се, че строителният механик на Борисов не е различен, а Николай Нанков - някогашният районен министър.

Нанков се появи бързо в Пловдив, където в. " Марица " го назова " надзирател в сянка ". След като прегледа книжата на градежа, където към този момент потънаха съвсем 40 млн. лева, Нанков заяви, че най-ранната дата за довеждане докрай е септември следващата година, освен това - без съоръжение, за което щяло да трябват още пари.

" Мисля, че построяването на стадиона с толкоз финансов запас не би трябвало да е проблем. Ще посмятаме всичко какъв брой ще коства. По-евтино, само че без да се нарушават нормативните условия ", сподели пред медиите някогашният министър.

Сигурно може да му се има вяра поради двете неща, с които остана в историята - репликата за " неприемливия асфалт " при злополуката в Своге и концепцията да се дават милиарди левове задатъци на строители, против които страната не получи нищо.
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР