Ще ни принудите да използваме физическа сила, каза им от

...
Ще ни принудите да използваме физическа сила, каза им от
Коментари Харесай

Майката на убития Митко се срещна с окръжния прокурор на Пловдив, но не остана доволна от чутото

" Ще ни принудите да използваме физическа мощ ", сподели им от своя страна охранител, който отхвърли те да бъдат позволени в постройката на прокуратурата.

Все отново по-късно майката на убития Митко влезе в постройката и организира диалог с окръжния прокурор и нейните заместници.

" Ще продължим с митингите, до момента в който реализираме задачата си. Искаме всички да ни чуят, да се предприеме нещо. Повече не би трябвало да има разплакани родители. Трябва да има законови промени. Трябва обвиняването към близнаците да се промени. Оставиха Рангел на независимост в България, след което да избяга, а близнаците потеглиха да се покриват ", разяснява почернената майка.

Тя уточни, че хората от селото разполагат с доста информация, обвързвана с убийството и отговорните лица, като насочи зов към тях да разкрият какво знаят.

" Искаме истината да се знае - за какво Рангел избяга, за какво беше укриван? От самото начало близнаците заблуждаваха всички със скалъпена версия, която към този момент стартира да издиша. Упреците ми са към служителите на реда в Стамболийски ", уточни Атанаска Бакалова.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР