Ще направим всичко възможно да има правителство. Това коментира пред

...
Ще направим всичко възможно да има правителство. Това коментира пред
Коментари Харесай

Революция! Какво се закани депутат бояджия от ПП

Ще създадем всичко допустимо да има държавно управление. Това разяснява пред Нова нюз депутатът от Политическа партия Георги Георгиев. Той е някогашен народен представител от Има Такъв Народ в предходното Народно заседание.

За приликите сред Има Такъв Народ и Политическа партия Георгиев сподели, че е мъчно да ги открие, само че вижда разликите. „ Те са, че методите за взимане на решения, писани в учебниците, в тази парламентарна група се ползват – концепциите подлежат на полемика, всички се сплотяваме към едно мнение, което се афишира обществено и се отстоява ”, съобщи Георгиев. 
-->
Георгиев подмина разногласието сред някогашния състезателен министър в кабинета на Кирил Петков Радостин Василев и неговия длъжностен правоприемник Весела Лечева. Според депутата от Политическа партия с импортирания от Василев сигнал се нападна и президента. „ Между тях има някакво недоразбиране, дано си изгладят проблемите между тях ”, сподели Георгиев.

„ Да разчитаме вярно резултата от изборите ”, това той научил от по-дългогодишните депутати.Като експерт в сектора Георги Георгиев изясни, че за парите на пътните строители казусът не се е трансформирал от последната година и половина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР