Ще има обновяване на редиците в Има такъв народ. Това

...
Ще има обновяване на редиците в Има такъв народ. Това
Коментари Харесай

Виктория Василева: Ще има обновяване в редиците на ИТН

Ще има възобновяване на редиците в " ИТН ". Това разгласи във вторник пред Българска национална телевизия Виктория Василева, основен секретар на партията на Слави Трифонов.

" Днес изтича крайният период за номинациите на регионалните организации за народни представители, ще има сигурно възобновяване ", разяснява тя.

Василева отхвърли да отговори дали в листите ще влезе преподавателят по право и юрист Петър Илиев, който по време на предходното Народно заседание влезе в препоръчаните от Има Такъв Народ държавни управления първо като правосъден министър, а след това – като " силов " вицепремиер и министър на вътрешните работи. В понеделник етичната комисия към Софийския университет " Св. Климент Охридски " удостовери, че има данни за плагиатство в книгата на Илиев " Компетенцията на Народното събрание ".

Ще ми се да спрем към този момент да обсъждаме тематиката " Петър Илиев ", тъй като този проблем е от времето преди ние да работим с господин Илиев, ние употребяваме ужасно доста хора, които стоят зад кадър и не са в листи, разяснява по този мотив Виктория Василева.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР