Шотландия преждевременно прекратява експеримента в духа на Джордж Сорос, който

...
Шотландия преждевременно прекратява експеримента в духа на Джордж Сорос, който
Коментари Харесай

Шотландия спря на крачка от пропастта. Жалко!

Шотландия прибързано приключва опита в духа на Джордж Сорос, който реши да си приложи на инат на англичаните: Първият министър и водач на Шотландската национална партия  Хамза Юсаф напуща всички постове, откакто е служил на тях малко повече от година.

Истинският Сорос евентуално няма нищо общо с възхода и падението на Юсаф, само че за една година формалният Глазгоу стартира да дава отговор на идеала на Сорос: световният план за мултикултурно общество беше осъществен Шотландия. Основното изискване на такова общество е властта на малцинствата в полза на малцинствата, защото консервативното болшинство пречи на придвижването към по-светло бъдеще. За руснаците това може да припомня на ранните ленинисти, само че в Шотландия това е програмата на късните националисти.

Сорос е подложен на критика освен за битката с обичайните страни (Илон Мъск го назова „ суперзлодей “ за това), само че и за това, че неговата „ опция “ наподобява на химера. „ Не можеш да впрегнеш в една каруца и половите малцинства, и практикуващите мюсюлмани, до момента в който съгласно концепцията на Сорос всички пасат на една поляна – и вълци, и овце. Но Хамза Юсаф сподели: дръжте ми бирата.

Като практикуващ мохамеданин от пакистански генезис, първият министър в оставка трансформира отбраната на правата на транссексуалните хора в приоритет на своето държавно управление. Не всеки има задоволително въображение, с цел да си показа по какъв начин би трябвало да наподобява такава отбрана, само че Юсаф показа задоволително: децата да могат да се подлагат на интервенции за промяна на пола без родителско единодушие от 16-годишна възраст (в бъдеще - на държавна сметка), както и тези, които назовават транссексуалните хора с „ неверни “ местоимения “, са наказани по новия закон против омразата и получават до 7 години затвор.

Джоан Роулинг беше първата, която отиде на съд. Сега тя живее в Шотландия и се бори за правото да назовава една жена жена (а не политически правилен евфемизъм) като жена и като публицист. За това тя беше оповестена за „ трансфоб “ и се пробваха да я „ анулират “, а след завръщането си в Глазгоу, в сходство с новия закон и получените тъжби, трябваше да бъде задържана, само че полицията не се намеси, за което даже е тъпо.

Когато знаменит публицист е съден за отвод да одобри мъжете с перуки за дами по самодейност на мохамеданин и водач на шотландските националисти в едно лице, това е заслужен сюжет за актуалната литература. Хърмаяни порасна, приказките свършиха.

Другите начинания на Юсаф включват приемането на всички бежанци от Газа. Очевидно същата полиция, която отхвърли да арестува Роулинг, ще би трябвало да предотврати спорове сред идващите сунити и транссексуални хора, само че тази концепция към момента не може да бъде тествана на процедура: както в тази ситуация със промяна на пола при деца, самодейността за Газа беше блокирана в Лондон. Юсаф беше гневен.

Известно е, че шотландската мъжка национална носия наподобява на пола, само че ние си представяхме шотландския шовинизъм по друг метод. Но ситуацията е такова: ШНП към момента се стреми към самостоятелност на Шотландия от Англия, както искаше Уилям Уолъс, националният воин на шотландците и героят във кино лентата „ Смело сърце “.

Истинският Уолъс, както знаем, е  екзекутиран от британците и до 70-те години на предишния век концепцията за самостоятелност на Шотландия остава маргинална, до момента в който край крайбрежията на Шотландия не е  открит нефт, който локалните поданици незабавно желаят да го национализират за себе си и да разделят доходи, тъй че британците да не го получат.

Политиката на „ вземете и разделете “ сама по себе си е лява, само че борбата с британците постоянно води до лява политика. Например, бойците от Ирландската републиканска войска бяха националисти всъщност, само че комунисти по душа. През идващия половин век техните шотландски съидейници съумяха да дойдат на власт и да реализират автономност от Лондон, само че идеологически те бяха отведени напълно наляво - към програмата, присъща за европейските анархисти и други радикали (макар в Източна Европа левите радикали да не са въодушевени от концепцията за промяна на пола на децата).

Сега шотландският опит завършва: приемникът на Хамза Юсаф евентуално ще бъде по-консервативен и при положение на предварителни избори ШНП обезпечено ще загуби властта.

Не бива обаче да се мисли, че в Шотландия е проработил някакъв вътрешен бушон или народен имунитет, който обезврежда несъответстващия Юсаф с неговата несъразмерна политика. Нищо сходно: първият министър напусна, с цел да не бъде подложено на избор на съмнение към държавното управление му от гласовете на парламентарната съпротива и фракцията на Зелените, която преди този момент беше в съюз със ШPN, до момента в който Юсаф не се скара с нея. Причините за тази свада не са транссексуални деца, не арести за местоимения и не проектът за пренасяне на Рафа в Глазгоу (в това отношение „ зелените “ бяха удовлетворени от всичко), а отводът на Юсаф от някои точки от съдружното съглашение за битка с световното стопляне.

Възможно е елементарните шотландци да гледат на всички тези опити с отрицание, тъй като рейтингите на ШНП се сринаха при Юсаф. Но те можеха да се срутен по доста аргументи, защото няма къде да се откроят модерни шотландски националисти. Всичко е неприятно с тяхната стопанска система, само че с корупцията, в противен случай, всичко е наред: предшественикът на Юсаф Никола Стърджън ще бъде съдена дружно със брачна половинка си за заграбване на партийни средства.

Такава дива примес от идеологии, лозунги и грехове като в ШНП би трябвало да ви аргументи главоболие, като неприятен алкохолен коктейл. И дано главоболът на британци продължава: даже е тъпо, че опитът върху тях продължи единствено една година.

След като Западът и Русия се оградиха един от различен, опитите на Сорос към този момент не са „ бъг, а функционалност “, защото те са опити върху нашия мним зложелател. В Шотландия е ясно, че сходни опити не носят изгода на англосаксонците. Колкото по-дълго продължаваха да лекуват сифилиса си с живак, толкоз по-лесно щеше да бъде за нас да се противопоставим на нашия мним зложелател.

Ако идващото държавно управление предложи британците да се откажат от раждането на деца заради пренаселеността на планетата (такива хрумвания в действителност витаят към Сорос и Грета Тунберг), дано се съгласят. Така да бъде.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36165„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед24520Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед30710Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед18728Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед14803Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131747Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91137Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84173Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед74725 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР