Шампионът в немската Бундеслига през последните 11 сезона Байерн Мюнхен

...
Шампионът в немската Бундеслига през последните 11 сезона Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Байерн стартира защитата на титлата с категоричен успех в Бремен, Кейн с гол и асистенция

Шампионът в немската Бундеслига през последните 11 сезона Байерн Мюнхен стартира сполучливо отбраната на своята купа, откакто надигра с 4:0 като посетител състава на Вердер Бремен.

Двубоят ще се запомни и с дебюта за " баварците " като титуляр на Хари Кейн, който се регистрира с гол и асистенция за своя отбор.

Всичко стартира още в 4-ата минута, когато Кейн изведе самичък против вратаря Лирой Сане и германецът преодоля Иржи Павленка за 1:0.

Футболистите на Вердер Бремен можеха да отговорят доста бързо посредством своя голмайстор Никлас Фюлкруг, който беше прецизен с глава за 1:1 в 9-ата минута, само че попадението бе вярно поради засада.

В последна сметка минималният задатък на Байерн се задържа до 75-ата минута, в която Алфонсо Дейвис асистира на Хари Кейн, който с удар от границата на наказателното поле означи първия си гол в немския футбол.

Този епизод предреши и крайния излаз от срещата, защото в оставащото време домакините рухнаха и позволиха още две попадения, като първо Сане повиши на 3:0, а в добавеното време Матис Тел оформи крайното 4:0.

Българският национал Илия Груев-младши остана запаса за " бременските музиканти ", макар че този път бе включен в групата за срещата. Това сигурно още веднъж поражда клюки, че младият футболист ще напусне отбор преди края на летния трансферен прозорец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР