Северна Корея е изстреляла балистична ракета към Японско море в

...
Северна Корея е изстреляла балистична ракета към Японско море в
Коментари Харесай

Северна Корея отново изстреля балистична ракета към Японско море

Северна Корея е изстреляла балистична ракета към Японско море в неделя, заяви Yonhap, базирайки се на Обединения комитет на началник-щабовете на южнокорейските въоръжени сили.

Японските управляващи търсят парчета от ракета, евентуално балистична, пусната от страна на Северна Корея. Граничните управляващи предизвестяват намиращите се в района кораба при разкриване на парчета да не се доближават към тях, а да се свържат незабавно с управляващите.

Телевизионният канал NHK заяви, че ракетата евентуално към този момент е паднала в паднала отвън изключителната икономическа зона на Япония.

Южнокорейските управляващи не оповестяват никакви детайлности за ракетата, а единственото известие гласи за засечен пуск. Информацията им бе доказана и от японското министерство на защитата. Но и от там не дават никакви параметри на ракетата.

Yonhap означи, че ракетният тест е първият от 18 декември 2023 година, когато Пхенян тества междуконтиненталната ракета с твърдо гориво Hwasong-18, предопределена да доближи континенталната част на Съединени американски щати.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР