Сенатор Томи Тъбървил наскоро направи значителни движения в търговията с

...
Сенатор Томи Тъбървил наскоро направи значителни движения в търговията с
Коментари Харесай

“Кралят на вътрешната търговия” разкри последните си ходове

Сенатор Томи Тъбървил неотдавна направи обилни придвижвания в търговията с акции, на обща стойност почти $2.2 милиона, огромна част от хипотетичното му чисто положение от $11.76 милиона.

Тези транзакции , включващи покупки, продажби и прът варианти, са засегнали доста портфолиото му.

В поредност от над 60 заявки на 15 май сенатор Тубервил извърши разнообразни покупко-продажби, които трансформираха неговия капиталов портфейл. Трябва да се означи, че продажбите надминаха покупко-продажбите, възлизайки на $2.67 милиона, спрямо покупките за $956,000.

Мотивиран евентуално от облага, Тубервил избра да се освободи от дяловете си в няколко компании, в това число Chevron, Exxon Mobil, Nvidia, Occidental Petroleum и Broadcom, наред с други.

Забележителна промяна в портфолиото му включва частичната продажба на неговия дял в Humacyte, от която Тъбървил осъществя облага от $100,000. Тази транзакция притегли вниманието, защото принадлежността на сенатора към Комитета по въоръжените сили въздейства директно на компании като Humacyte, чиято стойност скочи със 120% след първичната инвестиция на Тъбървил.

Освен това американският политик реинвестира част от облагите си в компании като Lululemon, Netflix, Motorola Solutions, Lattice Semiconductor и Agilent Technologies, като всяка покупка възлиза на по $15,000.

От необикновен интерес е дейното присъединяване на Тъбървил в прът вариантите, изключително удивително с неговите пут варианти за компании като Paypal. Тази тактика допуска низходяща вероятност за американските компании, отразявайки капиталовия метод на сенатора.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР