Сексапилен модел от Великобритания, която печели милиони паунди от съдържанието

...
Сексапилен модел от Великобритания, която печели милиони паунди от съдържанието
Коментари Харесай

Изкусителна милионерка спи с дърводелец от 9 години

Сексапилен модел от Англия, която печели милиони паунди от наличието си за възрастни в OnlyFans, разкрива, че избира да излиза с елементарни работещи мъже, оповестява " Дейли Стар ".

33-годишната Бони Локет споделя, че хората бъркат в преценката си за нея, че е самовлюбена и високомерна. Тя споделя, че я притеглят високи, привлекателни мъже с естествени специалности. Въпреки многомилионните доходи на модела, мъжът, с който тя се среща от девет години, работи като дърводелец.

Локет развенчава и различен мит за себе си. Един от онлайн потребителите, коментирал фотосите на момичето ѝ написа, че евентуално се е радвала на засиленото внимание от страна на мъжете още в учебно заведение. " О, в действителност е по този начин, отвръща моделката със смях. - Имаше доста мъжко внимание, само че то се дължеше на неверни неща. Бони загатва, че е била унизена в учебно заведение, тъй като е била рижа и тромава.

По-рано беше обявено, че публикуването на еротични фотоси в уеб страницата OnlyFans носи на Локет 200 000 паунда месечно. " Мисля, че ще спра да го върша, единствено в случай че е физически невероятно, декларира тя. - В преклонна възраст тялото губи еластичност, тъй че някои пози може да не се получат, само че ще измисля нещо ", споделя тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР