Седемнадесет общински съветници, кметовете на град Костандово и село Дорково

...
Седемнадесет общински съветници, кметовете на град Костандово и село Дорково
Коментари Харесай

Кметът на Ракитово Георги Холянов пропусна клетвата поради заболяване

Седемнадесет общински съветници, кметовете на град Костандово и село Дорково поставиха клетва в наличието на регионалния шеф Валентина Кайтазова, зам.-областния шеф Стефан Димитров, ВрИД кмета на община Ракитово Виляна Колчева, ръководителя на ОИК Ракитово, чиновници на общинска администрация и жители. Първото съвещание на общински съвет в новия мандат бе ръководено от най-възрастния консултант Ангел Кожухаров.

" Днес слагаме началото на новия четиригодишен мандат в локалното самоуправление на община Ракитово. Волята на гласоподавателите задължава, тя е ваша отговорност и дълг – да спазвате законите на Република България, да защитавате и отстоявате ползите им, да се вслушвате в препоръките им, да загърбвате несъгласия и партийни убеждения в името на жителите и развиването на общината ", сподели в приветствието си Валентина Кайтазова. Тя пожела здраве и сполучлив мандат на всички участници в локалното самоуправление.

С гласовете на 14 съветници за ръководител на Общински съвет Ракитово бе определен Цанко Молов. Новоизбраният кмет на общината Георги Холянов не участва на съвещанието по здравословни аргументи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР