Седемгодишната Надя Низинкевич е развълнувана от решението на полското правителство

...
Седемгодишната Надя Низинкевич е развълнувана от решението на полското правителство
Коментари Харесай

Битката в Полша за домашните

Седемгодишната Надя Низинкевич е разчувствана от решението на полското държавно управление да отстрани домашните от нейното образование. Всъщност „ всички в моя клас са доста щастливи “, ми споделя тя, до момента в който оцветява шаблони в тетрадката си. „ Някои от домашните ни са доста сложни. “ Тя се вълнува вместо това да прекарва повече време в парка, „ играейки берек (полската версия на таг) с моите другари “.

С встъпването си в служба през декември министър-председателят Доналд Туск стартира поредност от промени, частично за разглобяване на държавния уред, построен от предходното държавно управление на дясната партия „ Право и правдивост “ (PiS).

В края на предходната година държавното управление на Туск разгласи нарастване на заплатите с 30 % за учителите, които от дълго време се оплакват от изискванията си на труд. Неговото министерство на образованието също трансформира образователната стратегия, като да вземем за пример понижава броя на часовете за часовете по религиозни науки. Част от полската история и литература, разпространявани от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР