Себастиан Кел вярва, че Борусия Дортмунд вече е доказала, че

...
Себастиан Кел вярва, че Борусия Дортмунд вече е доказала, че
Коментари Харесай

Шефът на Борусия Дортмунд очерта плановете за Джейдън Санчо след преместването на наетия от Ман Юнайтед „у дома“

Себастиан Кел има вяра, че Борусия Дортмунд към този момент е потвърдила, че е било положително решение да върне Джейдън Санчо назад на Сигнал Идуна Парк, само че спортистът шефът спря да каже, че звездата на Манчестър Юнайтед ще направи непрекъсната промяна това лято.

Санчо беше замразен от шефа на Юнайтед Ерик загар Хаг за първата половина на сезона и мина чартърен в Дортмунд през януарския трансферен прозорец. След като първоначално сподели малко ръждивост, защото не е играл от август, той изигра своята роля, защото тимът на Един Терзич напредна към последните етапи на Шампионската лига.

Английският национал не е единственият нает на впечатляват под управлението на Терзич. Иън Маатсен процъфтява след прекосяването през януари от Челси, като не престават дебатите по тематиката за евентуалните непрекъснати прехвърляния и за двамата.

Ще има празнота в състава на Дортмунд в края на сезона с дълготраен чиновник звездата Марко Ройс ще продължи напред. И въпреки всичко, макар че кредитополучателите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР