Съветът на директорите на Софарма Трейдинг“ АД избра Огнян Донев

...
Съветът на директорите на Софарма Трейдинг“ АД избра Огнян Донев
Коментари Харесай

Огнян Донев става изпълнителен директор на „Софарма Трейдинг“

Съветът на шефовете на „ Софарма Трейдинг “ АД избра Огнян Донев за изпълнителен шеф на дистрибутора на медикаменти и здравно съоръжение от гряпата „ Софарма “, оповестиха от сдружението. Предстои регистриране на това решение в Търговския указател.
Съветът на шефовете е определил и упълномощил Борис Борисов за пълномощник на „ Софарма Трейдинг “. Прокурата е вписана в Търговския указател.

" Стратегията на група „ Софарма “ в последните години е ориентирана към усилване на интеграцията сред другите бизнеси на групата, тъй че да могат да се осъществят още по-мащабни благоприятни условия и синергии ", означават от сдружението. В бранша на „ Грижа за здравето “ тактиката на групата е да постанова бизнес модел, учреден на отвесната интеграция сред производител, търговец на едро и търговец на дребно с фокус върху построяването на мощна връзка с крайните клиенти. " Тези две значими стратегически посоки водят фирмите в групата към нов стадий на развиване, който изисква и смяна в метода на ръководство ", излиза наяве от известието.

Във връзка с това са и измененията в ръководещите и представляващи „ Софарма Трейдинг “. За изпълнителен шеф на „ Софарма Трейдинг “ е определен Огнян Донев, който е и ръководител на борда на шефовете на дистрибутора.

Предстои регистриране на решението на съвета на шефовете в Търговския указател. Той ще замести досегашния изпълнителен шеф Димитров Димитров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР