Състезателят по автомобилизъм Григор Григоров, който стана носител на Европейския

...
Състезателят по автомобилизъм Григор Григоров, който стана носител на Европейския
Коментари Харесай

Бизнесдама подпомага европейски шампион по автомобилизъм

Състезателят по автомобилизъм Григор Григоров, който стана притежател на Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в клас ERT3 и в клас Джуниър за 2017 г, не би могъл да стигне толкоз надалеч, в случай че зад тила му не стоеше безрезервната фифансова поддръжка на Нели Беширова. Благодарение на нея екипажът на Grigorov Racing Team приключи втори в европейския рали тур (TER) – в Антиб Кот Д‘Азюр във Франция.
Дамата, която работи компактно с УНИЦЕФ и СОС Детски селища, отпуска стипендии за образованието и на децата на свои чиновници, само че по какъв начин и за какво е решила да поддържа спорт, прекомерно надалеч от нейния бизнес.

" За да потегли да оказвам помощ на някого, усещане ми прави в случай че се е развил до някакво равнище, направил е нещо, не стои, не мрънка, не се вайка, а поставя старания. Важно е и възпитанието. Една жена е красива, когато е добре възпитана. За мъжа също е изключително значимо. Когато пристигнаха за спонсорство, пожелах да се срещна със състезателите. Григор е младо, симпатично, амбициозно, само че не свръхамбициозно момче. И безумно възпитано. Спазваше отдалеченост, знаеше до каква степен, по какъв начин и какво да приказва и по кое време да мълчи. Каза си фантазиите. Разказа ми по какъв начин се вижда след една, и след пет години, в случай че реализира предначертаните цели. Тогава му заявих: " Компанията ни за електрическа енергия е млада, на три години, и е значимо да оказва помощ на сполучливи хора. За нас, за екипа и за вас. Той ме изгледа с прелестните си очи и сподели " Госпожо, аз ще положа всички старания ". И аз си помислих " Това е моят човек! ". Увеличих бюджета, който компанията беше определила за спонсорство. Когато на идващото съревнование колата му се счупи, той пристигна и сподели, че мога да се откажа, само че аз му отвърнах " Не е значимо какъв брой пъти човек е падал, а какъв брой бързо е станал и е траял ".

Григор съобщи, че има упоритост да реализира доста повече и ми стана прелестно - действително, възпитано момче с огромно бъдеще. Животът е изработен за фамилните хора. Той си има другарка, от положително семейство е, виждам какъв брой е фокусиран в това, което прави и съм уверена, че това дете ще има страхотни достижения занапред ", уверена е Нели Беширова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР