САЩ отричат категорично справедливото право на КНДР за експлоатация на

...
САЩ отричат категорично справедливото право на КНДР за експлоатация на
Коментари Харесай

Пхенян: САЩ отричат справедливото ни право да използваме Космоса

„ Съединени американски щати отхвърлят изрично справедливото право на КНДР за употреба на Космоса и право на самоотбрана. Те гледат на галактическото пространство като на военно средство за противопоставяне на други страни. КНДР показва съществени опасения и е твърдо срещу тези хегемонистични домогвания на Съединени американски щати “, съобщи представител на Националната работа за аерокосмически технологии на КНДР.

Коментарът му бе по отношение на изявление на командващия галактическата и противоракетната защита на американската войска военачалник Джеймс Дикинсън по време на неотдавнашна аудиенция в Южна Корея, в което той съобщи, че изстрелването на спътници и тестванията на ракети от Пхенян „ опонира на резолюциите на Организация на обединените нации “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13425Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед18340Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед12607Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед11369Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед27708 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130726Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90210Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР