САЩ. Олимпийската състезателка с препятствия Кристина Клемънс изпрати многобройни имейли

...
САЩ. Олимпийската състезателка с препятствия Кристина Клемънс изпрати многобройни имейли
Коментари Харесай

Леката атлетика на САЩ разширява политиката си за майчинство, за да даде на атлетите повече време да тренират гърба си

Съединени американски щати. Олимпийската състезателка с трудности Кристина Клемънс изпрати многочислени имейли до хората в общността на пистата, като изрази угриженост по отношение на неналичието на здравно обезпечаване за нови майки, които към момента желаят да се състезават.

Тези бебешки стъпки се трансфораха в огромни крачки като USA Track & Фийлд разкри стратегия в четвъртък, която уголемява съществуваща система за подкрепяне на майчинството, с цел да даде на спортистите повече време да се върнат. Това е едно затруднение по-малко за дамите в спорта, които желаят да основат семейство по средата на кариерата си.

За Клемънс това е метод да помогне да носи щафетата и да следва стъпките на Алисън Феликс и други които се застъпват за тъждество сред майките на и отвън пистата.

„ Има голяма липса на поддръжка в спорта като цяло, що се отнася до майките, което е полуда за мен “, сподели 33-годишната годишната Клемънс, която роди сина си Кайло на 4 февруари 2023 година и се пробва да влезе в тима на Съединени американски щати за игрите в Пари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР