Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от
Коментари Харесай

Комисар Денчо Чомаков застава начело на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от през днешния ден основен контрольор Денчо Чомаков, шеф на РСПБЗН в Твърдица, поема поста шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Сливен. Той бе показан публично от основен комисар Александър Джартов шеф на Главна дирекция „ ПБЗН ”-МВР. Чомаков заменя на поста комисар Владимир Демирев, който навършва 60 години и напуща системата на Министерство на вътрешните работи. От през днешния ден Денчо Чомаков е преназначен на служба шеф на Регионална дирекция „ ПБЗН ” Сливен.

Комисар Денчо Чомаков има прослужени 33 години в Министерство на вътрешните работи, от които 23 години на управителна служба. След довеждане докрай на висшето си обучение във факултет ПБЗН на Академията на Министерство на вътрешните работи през 1990 година, поредно минава през всички изпълнителски длъжности в двете съществени посоки на активност в РСПБЗН-Сливен: 3 години като контрольор на дежурна промяна и 5 години като контрольор в направление Държавен противопожарен надзор. За положителната си и самоотвержена активност в направленията пожарогасителна и избавителна активност Денчо Чомаков е получавал голям брой благодарствени писма от потърпевши в пожари и при други катастрофи. Активната му активност в направление Държавен противопожарен надзор, с изключение на всичко друго реализирано, му носи през 1997 година самопризнание на национално равнище със завоюваното ІІІ-то място в Националния конкурс „ Пожарникар на годината ” в направление „ Офицери, работещи в направление ДПК ”.

В края на 1999 година районното управление на ПБЗН се доверява на основен контрольор Денчо Чомаков и той е назначен за шеф на РСПБЗН-Твърдица. На тази служба той се демонстрира като доста добър чиновник и началник от системата на ПБЗН. Успява да построи отлични взаимоотношения, както с колектива на РСПБЗН-Твърдица, по този начин и с управленията на ОДМВР-Сливен и РУ-Твърдица, локалната власт, ДГС-Твърдица и представители на останалите държавни институции в района. Утвърждава се като способен и можещ началник, ползващ се със забележителен престиж.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР