Съпругата ми прости бурната ми афера със семейна приятелка или

...
Съпругата ми прости бурната ми афера със семейна приятелка или
Коментари Харесай

Мислех, че съпругата ми ми е простила за изневярата, докато не научих жестоката ѝ тайна

Съпругата ми елементарни бурната ми спекулация със фамилна другарка или най-малко аз си мислех, че ми е дала прошка. Но неотдавна разбрах, че когато съм я канел на спа уикенди и тя ми е отказвала, в действителност се е наслаждавала на бурни пристрастености с доста мъже.

Приятелите ми не престават да ми натякват, че съм слаб, тъй като оставам с нея, откакто им признах, че ми е изневерявала с най-малко седем мъже. Все още я обичам, макар че съм същински сломен и потиснат.
Аз съм на 61 години, а жена ми е на 55. Заедно сме от 34 години и си мислех, че имаме превъзходен брак. Двамата ни синове към този момент са пораснали и имат собствен личен живот. Късметлий сме да имаме добра работа и да се радваме на задоволително време за отмора.
Признавам, че интимността сред нас е намаляла до нула и мисля, че се дължи на две аргументи.

 невярност

Първоначално, когато моята извънбрачна връзка завърши преди 11 години, се борехме да върнем физическата страна на връзките ни в естествен темп. Но през годините половото ми предпочитание към ния съвсем изчезна.
Подозирах, че на брачната половинка ми ѝ липсва повече, в сравнение с си даваше сметка, само че тя постоянно ме уверяваше, че това няма значение за нея.

Сега признава, че в действителност е била полово разочарована, само че не е желала да ме кара да се усещам зле.

 невярност

Извинява ми се всеки ден и споделя, че не можела да понесе обстоятелството да ме загуби. Чувствам се комплициран и не знам по какъв начин да преодолея това. Потърсих помощта на психолога, ето какво ме посъветва той:

„ Приятелите ви може да имат положителни планове, само че единствено вие можете да решите кой е най-хубавият вид за вас. Изграждането на доверие ще отнеме време, само че възприемайте това като знак, че би трябвало да възобновите интимността между тях.
Ако половото ви предпочитание е намаляло фрапантно, коства си да проучите на какво се дължи това.

 невярност

Чувствате ли се уплашени, или депресирани? И двете могат да повлияят на либидото ви.

Посетете Вашия доктор, с цел да разгледате вероятните аргументи. И уведомете брачната половинка си, че бихте желали да потвърдите физическата обвързаност във връзката ви и че желаете да върнете нещата в правия път.
Можете да започнете, като се целувате и прегръщате повече, с цел да се сближите още веднъж физически. Звучи, че тя откровено се разкайва, само че не можете да запазите възприятията си за безконечни времена, тъй че кажете на брачната половинка си истината. Тя би трябвало да знае, че не сте се примирили с нейното изменничество. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР