Съпругът ми трябва да продължи с това, което е започнал.

...
Съпругът ми трябва да продължи с това, което е започнал.
Коментари Харесай

Линда Петкова: На Борисов бих предположила шкембе чорба, на Асен Василев-телешко, на Радев-свинско

Съпругът ми би трябвало да продължи с това, което е почнал. Аз съм тук от 16 година Трябва смяна в страната, структурата. На всички места. Институциите би трябвало да работят за хората. Това е доста значимо. Той е проправил пътя за това. Той има пристрастеност за тези неща. Няма боязън да направи измененията, които са нужни.

 

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria кулинарът и брачна половинка на Кирил Петков, Линда Макензи-Петкова, която показа първата си кулинарна книга.

 

На въпрос каква рецепта ще даде за политическия ни живот, тя сподели: Кирил харесва нови неща, само че харесва и старите предписания доста. Харесва предписания готвени на муден огън. Например мусака, джолан със зеленчуци. Нещо сладко, да речем.

  

За Бойко Борисов бих предположила шкембе супа. За Асен Василев - стекчета с телешко и вино. За Румен Радев - свинско. Те са типичен българи. Трябва да си самоуверен в кухнята, както и в политиката.

 

Миналото лято се роди концепцията за кулинарната ми книга, съобщи Линда Петкова. Правя всичко без глутен, без захар, вегански. И доста хора ме питаха за предписания, уточни тя и добави:

 

Тази книга демонстрира, че може нашият живот да е и друго с изключение на политиката. Може да е хубав. Всяка рецепта има история. Ето за какво е толкоз специфична за мен. Много е скъпа тази книга за мен. 

 

Майка ми умря преди 3 година После взех нейните бележници от Канада. Рових из рецептите. Взех предписания и от майката на Кирил. Има доста предписания в книгата от такива бележници, описа тя и добави:

 

Във всеки стадий от живота ми желаех да стана нещо друго. Завърших стопанска система. Но Ема примерно не можеше да употребява глутен, започнах да сготвям по различен метод и се възпламених по това. Без въглехидрати.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР