Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков и лидерът на ГЕРБ

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков и лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Петков и Борисов си правят сметки без кръчмаря

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов си " вършат сметки без кръчмаря " за вота на съмнение против държавното управление на Николай Денков. 

Това съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов на страницата си във " Facebook ".

" Опитвам се да обмислям математически. Провокиран съм от двамата водачи, които съставляват " сглобката " - едно математическо деяние, срамно и нечистоплътно, само че математическо. Та, предизвикан съм от техните изявления за математиката през днешния ден. Първо, да ви ги изтъквам - Бойко Борисов: " Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои ", завършек на цитата. Това го е споделил на " Продължаваме Промяната " във връзка с идния избор на съмнение. А, ето какво е споделил в отговор Кирил Петков: " Математиката е ясна, вотът няма да мине ", завършек на цитата ", уточни Трифонов.

" Чисто математически мога да кажа, че и двамата си вършат " сметки без кръчмаря ". Това е национална сентенция, само че в тази ситуация кръчмарят е Пеевски. Като виждам по какъв начин ги командва в Народното събрание, бих ги посъветвал първо да го питат, пък след това да се обаждат. А, в случай че не знаят къде да го намерят, да питат Христо Иванов.
Мога да дам още едно математическо пояснение на сегашната политическа обстановка. Нарича се " умножение по нула ". Каквото и число да умножиш по нула, постоянно се получава нула. Ако хипотетично приемем, че Кирил Петков е нула, а той е на всички места, то където участва Кирил Петков, резултатът от уравнението постоянно ще е нула ", счита Слави Трифонов.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР