Сънищата могат да играят ролята на спомени, мечти, предсказания или

...
Сънищата могат да играят ролята на спомени, мечти, предсказания или
Коментари Харесай

Сънищата за влечуги и тяхното значение

Сънищата могат да играят ролята на мемоари, фантазии, предсказания или дълбоки подсъзнателни мисли. Всяка от тези функции се извършва посредством специфични знаци, които се поясняват като избрани смисли. Още от антични времена пораждат пояснения за всеки предмет, облик или събитие. Затова се оказва изцяло допустимо за индивида през днешния ден да открие смисъла на своите сънища.

Сънуването на кошмари е извънредно неприятно преживяване, което поражда разнообразни въпроси. В тях постоянно участват влечугите, които нормално будят асоциации за подземния свят, мрака и нещастието. Тези тълкувания обаче не всеки път важат, тъй като влечугите могат да носят и много позитивни смисли. Ето по какъв начин можете да разчетете сънищата за влечуги:

- Ако сънувате дракон, то това е добър знак. Най-вероятно ще имате значима делова среща с хора от по-висши позиции, която може да докара до професионално развиване, облаги или покачване.

- Ако в съня ви срещнете змия, то значи би трябвало да бъдете по-внимателни с вашето обграждане, защото ви дебнат злословия и клюки. Друго значение на съня за змия е, че ще имате неприятности от друг темперамент. Ако сънувате по какъв начин тя се гърчи или е свита на кълбо, то това значи, че ще се сблъскате с бъдещи трудности. Трябва да сте по-предпазливи, тъй като могат да се появят разнообразни заболявания, компликации, загуби или да се сблъскате с нови врагове.

- Ако сънувате по какъв начин убивате змия или гущер насън, то това се пояснява като бъдеща победа. Най-вероятно ще постигнете нещо, с което ще надвиете вашите врагове. Бъдете смели и уверени, тъй като ще имате триумф в новите инициативи.

 Сънища за влечуги

- Ако сънувате доста влечуги като змия, динозавър, гущери или ламя насън – то значи би трябвало да бъдете по-бдителни. Може би има хора към вас, които са недоброжелателни, и вършат всичко допустимо, с цел да ви навредят. Не се предоверявайте, защото някой ви завижда и е подготвен да съобщи вашето доверие, с цел да реализира задачите си. Този сън с влечуго предсказва скорошно изменничество или невярност, по тази причина не трябва да вярвате сляпо на хората към вас. Имате врагове, за които даже не подозирате.

Ето още тълкувания на сънища!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР